NAJBOLJE POJAČANJE OVE SEZONE? Dušan Tadić je već isplatio svaki evro koji je Ajaks potrošio na njega!
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

brutalne brojke ga prate

NAJBOLJE POJAČANJE OVE SEZONE? Dušan Tadić je već isplatio svaki evro koji je Ajaks potrošio na njega!

Popularni Duća je briljirao u ovoj polusezoni

Objavljeno:

Dušan Tadić je u Ajaks došao za 11,5 miliona evropskih novčanica, a kako igra u Amsterdamu srpski reprezentativac deluje da se isplatio svaki evro.

Bivši reprezentativac Holandije Pjer van Hojdonk smatra da su Kopljanici napravili pun pogodak kada su letos doveli Tadića iz Sautemptona.

Van Hojdonk je bio gost u jednom popularnoj emisiji u kojoj je pričao o aktuelnom stanju u holandskom fudbalu, a dotakao se i Ajaksa posebno apostrofirajući značaj srpskog fiudbalera za igru tima.

- Od prvog dana on je pravi šef u timu. Možda jeste skupo pojačanje, ali on je za ovih šest meseci uradio neverovatno dobre stvari. Voli da preuzme odgovornost i inicijativu, postiže golove, asistira, nesebičan je i sjajno se drži kako na terenu tako i van njega. On veoma dobro zna šta je to igrati vrhunski fudbal i svi mladi bi mogli dosta da nauče o tome od njega - kazao je Van Hojdonk. TV Komentator Arno Vermelent, takođe, je bio očarana Tadićevom igrom.

- On je personifikacija ovog tima Ajaksa gde talenat i mentalitet idu pod ruku. Nekada je bio samo talentovan, ali nestabilan kao igrač, ali sada mislim da Tadić ima veliku ulogu u ovom timu. Radi naporno, misli isključivo na dobrobit tima, daje primer svima ostalima - zaključio je Vermalen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.