BATICA MIRKOVIĆ PORUČUJE JUVENTUSU: Dovedite njega, on je budućnost i bio bi lep poklon za Novu godinu!
Zoran Mirković, Foto: Starsport©

veruje u srbina

BATICA MIRKOVIĆ PORUČUJE JUVENTUSU: Dovedite njega, on je budućnost i bio bi lep poklon za Novu godinu!

Lepo ih je gledati, bez obzira na to što neki kažu da igra nije dobra - komentariše trener Partizana

Objavljeno: 20:54h

Trener Partizana Zoran Mirković je kao bivši fudbaler Juventusa komentarisao u Božićnom intervjuu za portal Il Bianco Nero trenutno stanje u Staroj dami.

Batica je u Torinu proveo dve godine, odigrao 27 mečeva i nije postigao gol, ali je ostao upamćen u lepom sećanju navijačima Juventusa.

Počeo je Mirković od derbija Juventusa i Rome koji je završen pobedom Stare dame od 1:0. Gol odluke delo je Marija Manžukića.

- Juventusu ide jako dobro, gledao sam ga protiv Rome, odigrali su sjajnu utakmicu. U pitanju je veoma izbalansiran tim u svakoj liniji, sposoban da na podjednako kvalitetan način igra i u odbrani i u napadu. Lepo ih je gledati, bez obzira na to što neki kažu da igra nije dobra. Letnje kupovine su se uklopile. Ronaldo obavlja svoju dužnost, jedan je od najboljih igrača na svetu i njegov doprinos je vrlo visok. Bentakur je dosta napredovao, veoma sam zadovoljan njegovim nedavnim igrama, čekam povratak Kansela (povreda) koji me je impresionirao - kazao je u Mirković.

- Želeo bih da ostavim puno poklona (osmeh), ali bi prioritet bio osvajanje Lige šampiona. To bi bio odličan poklon za sve fanove, a klub koji dobro radi zaslužuje ovaj trofej. Ne bih stao na tome: voleo bih neke nove igrače kao što su Pol Pogba i Nikola Milenković. Drugi je štoper budućnosti. To bi bio lep poklon. Doći će trenutak kada će odbrana Juventusa morati da prođe kroz smenu generacija, zbog toga bih u Torinu voleo da vidim igrača njegovih kvaliteta - zaključio je strateg srpskog vicešampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.