NEMA VIŠE IGRANJA ZA NACIONALNI TIM: Navijači pretili njemu i porodici, zato je rekao zbogom reprezentaciji!
Nemanja Radonjić i Fernandinjo u duelu, Foto: Starsport©

KRAJ!

NEMA VIŠE IGRANJA ZA NACIONALNI TIM: Navijači pretili njemu i porodici, zato je rekao zbogom reprezentaciji!

Da li biste i vi postupili ovako?

Objavljeno: 20:44h

Fudbaler Mančester Sitija Fernandinjo odbio je da igra za reprezentaciju Brazila zbog pretnji koje su dobili on i njegova porodica po završetku Mundijala.

Selektor Brazila Tite je otkrio da je razgovarao sa igračem po pitanju povratka u tim, ali mu je Fernandinjo rekao da je obećao porodici da više neće igrati.

Fernandinjo u duelu sa Nemanjom Matićem
Fernandinjo u duelu sa Nemanjom Matićem foto: Reuters

- Prvi igrač kojeg sam želeo da vidim u timu posle Svetskog kupa bio je Fernandinjo. Broj jedan. On je vanserijski igrač, uvek daje sve od sebe - rekao je Tite.

Igrač "građana" je bio deo tima koji je poražen od Nemačke na Mundijalu u Brazilu 2014. sa 7:1. Letos je u četvrtfinalu sa Belgijom postigao autogol, Brazil je izgubio sa 2:1. Zbog toga našao se na meti navijača, preko društvenih medija usledile su prozivke i brojne pretnje njemu i članovima porodice.

Selektor Tite
Selektor Tite foto: AP

- Posle razgovora s njim, bilo mi je jasno da bih u timu imao nesrećnog igrača. Javnost je bila veoma okrutna prema njemu, a porodica mu je dobijala pretnje. Zbog toga nije spreman da se vrati. Nadam se da će jednog dana biti drugačije - zaključio je selektor Brazila. Brazilci su poslednju od pet titula svetskog prvaka osvojili 2002. na Mundijalu u Japanu i Južnoj Koreji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.