ZVEZDA IZNENADA OSTALA BEZ TRENERA: Dobio je ponudu koja se ne odbija od legende crveno-belih!
Crvena zvezda je ostala bez trenera omladinskog tima, Foto: Starsport©

Naslediće ga bivši igrač

ZVEZDA IZNENADA OSTALA BEZ TRENERA: Dobio je ponudu koja se ne odbija od legende crveno-belih!

Nije se očekivao njegov odlazak, ali zamena je spremna

Objavljeno:

Crvena zvezda je ostala bez trenera omladinskog tima, pošto je Bratislav Živković otišao iz kluba.

Iskusni bivši igrač crveno-belih koji je vodio omladince ove jeseni u takmičenju u Ligi šampiona za mlade igrače dobio je ponudu da postane član stručnog štaba Dragana Stojkovića Piksija.

Glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde Nikola Jelić zahvalio se Živkoviću na svemu što je uradio i poželeo mu sreću u nastavku trenerske karijere.

Bratislav Živković će karijeru nastaviti u Gvangžu RF kod Dragana Stojkovića Piksija
Bratislav Živković će karijeru nastaviti u Gvangžu RF kod Dragana Stojkovića Piksija foto: Starsport©

- Živković je preuzeo omladinski tim u teškom trenutku. Vodio ga je veoma uspešno, igranje u Ligi šampiona sa godinu dana mlađih igračima je bilo posebno iskustvo i momci su mnogo naučili od njega. Dobio je ponudu koju je bilo teško odbiti i karijeru će nastaviti u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija. Omladinsku selekciju će nastaviti da vodi Nikola Puača - rekao je Jelić. Puača je bio u Živkovićevom stručnom štabu i sjajno poznaje igrače koji čine omladinsku selekciju, jer ih je predvodio prethodne dve sezone. Prošle sezone je sa momcima 2001. godišta bio šampion Srbije u kadetskom uzrastu uz odlične rezultate i na međunarodnim turnirima.

Živković je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri samostalno vodio Voždovac i Radnik iz Surdulice, a bio je i pomoćnik u stručnom štabu kod Zemana, Aleksandra Jankovića kao i u Napretku iz Kruševca, sada će karijeru nastaviti kao "desna ruka" Dragana Stojkovića u Gvangžu RF.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.