OGLASIO SE PARTIZAN O MIRKOVIĆU: Poznato je da li ostaje trener!
Zoran Mirković ostaje trener Partizana, Foto: Filip Plavčić

POruka iz Partizana javnosti

OGLASIO SE PARTIZAN O MIRKOVIĆU: Poznato je da li ostaje trener!

Iz Humske su se oglasili saopštenjem o statusu trenera

Objavljeno: 13:22h

Partizan neće menjati trenera na polusezoni! To je poruka kluba iz Humske u vezi sa spekulacijama da će Zoran Mirković napustiti klupu crno-belih.

Nakon što je ostavio javnost u rebusu izjavom nakon meča poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva u kome je remizirao sa Mačvom, mnogo se spekulisalo da bi mladi stručnjak mogao da podnese ostavku.

Upravo je ovaj ponedeljak bio okarakterisan kao "dan D", odnosno, označen da će Mirković imati razgovor sa upravom i posle koga će biti poznato da li odlazi ili ostaje.

Zoran Bata Mirković neće napustiti Humsku ove zime
Zoran Bata Mirković neće napustiti Humsku ove zime foto: Starsport©

Povodom svega toga se oglasio Partizan saopštenjem u kome navodi da su sve priče oko odlaska trenera bile neumesne i nepotrebne, te da ima ugovor do 2021. godine.

- Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima, Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine. Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpun posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja. FK Partizan je u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju - navodi se u saopštenju Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.