A NIKO SE NE PITA IMA LI BAJERN DOVOLJNO PARA ZA OBOJICU?! Gazda Ajntrahta imao spreman odgovor o prodaji Jovića!
Luka Jović, Filip Kostić i Ante Rebić, Foto: AP

Neće ih se odreći

A NIKO SE NE PITA IMA LI BAJERN DOVOLJNO PARA ZA OBOJICU?! Gazda Ajntrahta imao spreman odgovor o prodaji Jovića!

Peter Fišer neće tek tako dopustiti da najbolji igrači odu iz ekipe

Objavljeno:

Ajntraht iz Franfurta je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, a igra na krilima srpsko-hrvatske veze.

Tri Srbina i jedan Hrvat čine okosnicu tima koji je visoko plasiran na tabeli Bundeslige i prezimio je u Ligi Evrope, a posebno se tu ističu Luka Jović i Ante Rebić.

Srbin je najbolji strelac Bundeslige sa 12 golova, a u Ligi Evrope ih je postigao 5, dok sa druge strane Hrvat je samo nastavio sa vrhunskim igrama posle Svetskog prvenstva.

Luka Jović i Ante Rebić su udarni tandem Ajntrahta
Luka Jović i Ante Rebić su udarni tandem Ajntrahta foto: EPA

Zato i ne čudi što je na obojicu oko bacio slavni Bajern, a mediji uveliko spekulišu da će se njih dvojica u tandemu preseliti put Minhena. Međutim, gazda Ajntrahta je novinarima na priče oko prodaje dva glavna igrača Bajernu odgovorio sa kontra pitanjem.

Nijednog igrača nećemo se lako odreći ili ga pokloniti. Ako budemo uspeli, zadržaćemo ih, a to će nam značiti za evropske utakmice. Ne prati samo jedan klub naša dva, tri ili četiri igrača, nije Bajern jedini video da u našem timu ima kvalitentih fudbalera. Ne znam koliko je popunjen Bajernov račun i da li imaju dovoljno novca da kupe Jovića i Rebića, ali svakako bih znao kog od njih da zadržim - jasan je bio Peter Fišer.

Jović je inače i dalje na pozajmici iz Benfike do kraja sezone, a nema sumnje da će Ajntraht iskoristiti klauzulu o otkupu za mali novac, a potom ga prodati za desetine miliona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.