SANJAM DRES ZVEZDE, ALI NE MOGU DA IGRAM U SUPERLIGI: Reprezentativac o želji za Marakanom, potkačio je i Krstajića
Stefan Mitrović bi rado obukao crveno-beli dres, Foto: Dado Đilas

Neće u blato i kaljuge

SANJAM DRES ZVEZDE, ALI NE MOGU DA IGRAM U SUPERLIGI: Reprezentativac o želji za Marakanom, potkačio je i Krstajića

Iskusni štoper bi voleo da zaigra za crveno-bele, ali mu ne odgovaraju uslovi u srpskom fudbalu

Objavljeno:

Nije tajna koliki je navijač Crvene zvezde Stefan Mitrović.

Iskusni štoper nije tokom karijere uspeo da se domogne crveno-belog dresa, ali ne krije da bi jednog dana voleo da zaigra u njemu na Marakani.

Ipak, to u ovom trenutku nije moguće, jer potencijalnog reprezentativca Srbije ne zanima povratak u ovdašnji fudbal zbog loših uslova u Superligi.

Stefan Mitrović, Nenad Tomović i Luka Milivojević
Stefan Mitrović, Nenad Tomović i Luka Milivojević foto: Dado Đilas

- Sanjam da bih jednog dana mogao da zaigram u dresu Zvezde. Odrastao sam u Beogradu, počeo sma u crveno-belim mlađim kategorijama, i to bih voleo nekako da mi se ostvari. Potrebno je da budem u odličnoj kondiciji, da sam potreban Zvezdi i da se poprave uslovi u našoj ligi. Ovako kako je sada, ne vidim sebe u SL - rekao je Mitrović za "Žurnal".

Njega nema u nacionalnom timu od kako je Krstajić postao selektor, prošlu sezonu je gotovo celu propustio zbog nezgodne povrede stopala, ali sada igra vrlo dobro u timu Strazbura i nada se pozivu selektora.

- Igrama sam zaslužio da selektor razmišlja o meni i naravno da se nadam pozivu. Dobio sam informaciju da će me stručni štab pratiti, pa ako su me već gledali mislim da su mogli da budu zadovoljni viđenim. Opet, nismo mi neka sila da se tako lako možemo odreći iskusnih igrača. Znate na koga mislim - rekao je Mitrović koji je ovime i pecnuo selektora što ne poziva Milivojevića i Nastasića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.