PIKFORD SE OSRAMOTIO: Everton vodio sve do golmanskog kiksa sezone! Na kraju je primio šest!
Kiks Džordana Pikforda, Foto: Printscreen

NEVIĐENO!

PIKFORD SE OSRAMOTIO: Everton vodio sve do golmanskog kiksa sezone! Na kraju je primio šest!

Momenat koji je, ispostaviće se, preokrenuo utakmicu

Objavljeno:

Everton je pogotkom Tija Volkota iz 20. minuta vodio protiv Totenhema u jednom od derbija 18. kola Premijer lige, ali sve je palo u vodu nekoliko minuta kasnije.

Tada je reprezentativni golman Gordog Albiona napravio kiks nedostojan čuvara mreže u nižim rangovima engleskog fudbala, kada je izleteo na jednu loptu, zaplivao u maniru Majkla Felpsa, kada ga je ona zaobišla i došla pravo na nogu lukavom Hon Min Sonu, koji se zahvalio na poklonu i smestio loptu u mrežu.

Posle toga, do poluvremena, Totenhem je golovima Dele Alija i Harija Kejna došao do potpunog preokreta, te je na pauzu otišao sa vođstvom od 3:1 u gostima uvek nezgodnim Karamelama.

Da stvari po Pikforda budu još gore, drugo poluvreme završeno je na isti način kao prvo. Tri pogotka u njegovoj mreži, samo jedan u Lorisovoj. Na 4:1 povisio je Kristijan Eriksen, na 5:2 opet Hon Sun min, da bi poslednji pogodak bio delo Harija Kejna. Gol za Everton, koji je pri rezultatu 2:4 dao nadu Karamelama dao je Gilfi Sigurdson, a ni Loris se nije najsrećnije snašao u toj situaciji.

Krajnje interesantan meč, prepun golova!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.