RAFA, OVO TI NIJE TREBALO! Benitez opet žestoko isprozivao Mitrovića pred meč Njukasla i Fulama!
Rafa Benitez i Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia

Sledi li osveta?!

RAFA, OVO TI NIJE TREBALO! Benitez opet žestoko isprozivao Mitrovića pred meč Njukasla i Fulama!

Portugalac se šalio da možda Srbinu više odgovara život u Londonu

Objavljeno:

Njukasl i Fulam ponovo odmeriće snage u 18. kolu Premijer lige, a ovo će biti prilika za našeg Aleksandra Mitrovića da se osveti svom bivšem klubu u kome nije dobio pravu priliku da pokaže kakav je napadač.

Srbinu je stigao i dodatni motiv uoči meča od bivšeg trenera Rafe Beniteza koji je i ovog puta pokušao da opere sebe što se odrekao Mitrogola i nije mu davao priliku.

Španski stručnjak je isprozivao srpskog reprezentativca po ko zna koji put od kada je otišao sa "Sent Džejms parka", a sve kako bi sa sebe skinuo bes navijača koji nisu zadovoljni što je Mitrović pušten tek tako, posebno od kada je eksplodirao u 2018. godini.

Rafa Benitez kaže da je Mitrović slabo davao golove i dobijao mnogo kartona
Rafa Benitez kaže da je Mitrović slabo davao golove i dobijao mnogo kartona foto: AP

- U fudbalu, kao i u životu, svaku odluku treba sagledati uz odgovarajući kontekst. Mitrović nije postizao toliko golova za nas koliko smo očekivali. Imao je i velikih problema sa kartonima. To ne znači da je on loš igrač i da neće postizati golove u nekoj drugoj sredini, što je i dokazao u Fulamu - rekao je španski stručnjak i dodao:

- U Fulamu je veoma dobar. Da li je to zbog toga što je u Londonu, pa je srećniji? To ne mogu da znam. Samo znam da igra onako kako se od njega oduvek očekivalo - daje mnogo golova i bori se za svaku loptu. Kod nas to nije bio slučaj. Verujte mi, ja njemu želim svu sreću i mi nismo imali nikakav poseban problem u komunikaciji. Doduše, voleo bih da ne postigne gol protiv nas - poručio je Benitez kroz smeh.

Znamo kakav je Mitar kada se zainati, tako da videćemo šta će snaći Beniteza i Njukasl ukoliko se bude razgoropadio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.