NIJE STVAR U NOVCU, ŽELIM DA NAPRAVIM USPEH: Jokan strpljiv posle otkaza u Fulamu!
Slaviša Jokanović je otvoren za nove izazove, Foto: Reuters

javio se

NIJE STVAR U NOVCU, ŽELIM DA NAPRAVIM USPEH: Jokan strpljiv posle otkaza u Fulamu!

Mediji na Ostrvu pisali su u prethodnom periodu o njegovom potencijalnom dolasku u Reding, a prema poslednjim informacijama za Jokanovićeve uluge najviše je zainteresovan Šefild Vensdej

Objavljeno:

Slaviša Jokanović je po odlasku iz Fulama dovođen u vezu sa preuzimanjem pojedinih klubova u Engleskoj, a kako je sam istakao spreman je za nove izazove.

Mediji na Ostrvu pisali su u prethodnom periodu o njegovom potencijalnom dolasku u Reding, a prema poslednjim informacijama za Jokanovićeve uluge najviše je zainteresovan Šefild Vensdej.– Jedan sam od prvih trenera koji je ostao bez posla, a možda ću biti i jedan od prvih koji će naći novi. Otvoren sa za nove stvari, a trenutno se osećam veoma čudno, jer će se ovaj Božić razlikovati od prethodnih. Konačno mogu da provedem malo vremena sa porodicom, četiri godine praktično nisam imao odmor. Nisam umoran, ali pokušavam da nađem zanimljiv izazov koi bi mogao da se pretvori u uspeh. Nije stvar u novcu, želim da napravim uspeh, izjavio je Jokanović.

Slaviša Jokanović nije trener Fulama već mesec dana
Slaviša Jokanović nije trener Fulama već mesec dana foto: Reuters

Mediji na Ostrvu pisali su u prethodnom periodu o njegovom potencijalnom dolasku u Reding, a prema poslednjim informacijama za Jokanovićeve uluge najviše je zainteresovan Šefild Vensdej.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.