JOKAN REŠIO DA OTVORI DUŠU: Minimalno sam učestvovao u odlukama! Nisam ja doveo Mitrovića!
Slaviša Jokanović, Foto: Reuters

o svemu

JOKAN REŠIO DA OTVORI DUŠU: Minimalno sam učestvovao u odlukama! Nisam ja doveo Mitrovića!

Pokušavam da nađem mesto gde bih mogao da budem uspešan. Nije do novca - istakao je Jokanović.

Objavljeno:

Slaviša Jokanović nije imao najbolji start u Premijer ligi sa Fulamom, pa su mu vlasnici kluba uručili otkaz u novembru zvog kojeg su svi navijači londonskog kluba bili tužni, pošto je Srbin ušao pod kožu publici na Krejven Kotidžu.

- Otvoren sam, raspitujem se. Ako sam bio među prvim trenerima koji su izgubili posao, mogu da budem i među prvima koji će pronaći novi. Čudna situacija za mene, jer posle mnogo praznika mogu sada da Božić slavim sa porodicom, provedem neko vreme sa decom. Četiri godine nisam imao odmora. Ali nisam umoran. Pokušavam da nađem mesto gde bih mogao da budem uspešan. Nije do novca - rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak je rekao da dok je bio u Fulamu nije se pitao mnogo kada je reč o dovođenju fudbalera. Čak je istakao da nije ključan u dolasku u Aleksandra Mitrovića u Londonu.

- Na kraju se sve svodi na to šta kaže publika. Ljudi kažu: ‘Pa, doveo si Mitrovića u junu’. Ne, nije tačno. Mitrović je sam sebe potpisao golovima. Navijači su ga želeli.

Jokanović smatra da je sličan problem imao i Žoze Murinjo.

- Mogu da se žalim na mnogo toga u Fulamu, ali ne u ova tri meseca. Ako me pitate da li sam učestvovao u odlučivanju u transferima odgovoriću da ga je bilo minimalno. Ali nije to samo Fulam, Žoze Murinjo je pričao nedavno o tome kako moderan fudbal ide u drugačijem pravcu. Mogu ja da se saglasim ili ne, ali tako je u mnogim klubovima. Neki ti samo daju igrače i kažu: Hajde sad, napravi tim - zaključio je Jokanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.