SRPSKI GLUMAC NAVUKAO GNEV JAVNOSTI: Skandaloznom objavom o stravičnoj nesreći hteo da isproziva Crvenu zvezdu!
Bojan Perić je izazvao gnev javnosti zbog objave na Tviteru, Foto: Marina Lopičić

Nije mu to trebalo

SRPSKI GLUMAC NAVUKAO GNEV JAVNOSTI: Skandaloznom objavom o stravičnoj nesreći hteo da isproziva Crvenu zvezdu!

Ubrzo je sporni tvit obrisao i poručio da mu nije bila želja ni za kakvim prepucavanjem, već kritika društva u kome živimo

Objavljeno:

Srbija je danas zavijena u crno zbog stravične nesreće koja se dogodila u blizini Niša kada je voz udario u autobus i prepolovio ga na pola.

U ovoj strahoti je do sada živote izgubilo petoro ljudi, među kojima i dvoje dece.

Povodom ove nesreće je osetio potrebu da se oglasi i jedan od najpopularnijih mladih glumaca Bojan Perić, ali je njegova skandalozna objava na Tviteru izazva gnev cele Srbije.

Poznat kao navijač Partizana on je kroz ovu nesreću hteo da isproziva Crvenu zvezdu i državu. On je poručio da do nesreće ne bi došlo da postoji rampa na pruzi, ali da nije bilo novca za to, aludirajući da je država pare dala klubu sa Marakane za pojačanja.

Tvit Bojana Perića koji je u međuvremenu obrisan
Tvit Bojana Perića koji je u međuvremenu obrisan foto: Printscreen/Twitter/@bokiperic

Njegov Tviter je posle ove objave vrlo brzo bio zatrpan žestokim reakcijama i komentarima, pre svega navijača Zvezde, koji su ga napali da koristi ovakvu tragediju za navijačko prepucavanje.

Zbog toga je pomenuti tvit obrisao, a potom se oglasio sa dva nova u kojima je naveo da mu nije bila namera da izazove nikakvo navijačko prepucavanje, već da kritikuje društvo u kome živimo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.