DELIJE, MOŽETE DA SLAVITE: Triling ljubimaca Severa ostaje na Marakani
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OSTAJU TU GDE SU

DELIJE, MOŽETE DA SLAVITE: Triling ljubimaca Severa ostaje na Marakani

Prvi za odlazak viđen je defanzivac Rašid Sumaila

Objavljeno: 19:39h

Crvena zvezda je dobila prvo zimsko pojačanje, iskusnog štopera Nemanju Milunovića, a uskoro slede i pakovanja kofera sa "Marakane''.

Prvi za odlazak viđen je defanzivac Rašid Sumaila, a uskoro bi trebalo da bude poznato ko još napušta beogradski tim.

Osim toga ko je prvo pojačanje crveno-belih, poznato je i ko sigurno ostaje u crveno-belom dresu tokom zime.

- Borjan sigurno ne može da ide, jer nije na prodaju. Ima ugovor do 2020. godine i čim se vrati u Beograd sa odmora, biće mu revidirana plata. Moja velika želja je da Marko Marin ostane i učiniću sve da tako bude. Otkriću vam takođe i da je velika želja trenera Milojevića da ostane Ben. Jedino ako ne stigne neka abnormalna ponuda, pa da se razmotri, jer je u timu već godinu dana. Ali u principu, on po želji trenera nije na prodaju - rekao je Zvezdan Terzić za televiziju O2.

Prvi čovek Zvezde se osvnuo i na finansijsko stanje u klubu.

- Crvena zvezda je zaradila preko 50.000.000 evra, od čega je preko 90 procenata ostvareno novcem koji je stigao iz inostranstva. Poslujemo legalno, na krajnje transparentan način, a ubrizgali smo i 6.000.000 evra u budžet republike Srbije. Dug je drastično smanjen, sada se nalazi na oko 12.000.000 evra, ali ono što je najvažnije - on ni na kojni način ne opterećuje poslovanje kluba. Svaka tri meseca imamo monitoring UEFA, koji prolazimo bez ikakvih problema. Zvezda je u ovom trenutku jedna stvarno uspešna kompanija - rekao je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.