ZVEZDAN TERZIĆ: Duh Aleksandra Vučića lebdi Marakanom!
Zvezdan Terzić, Foto: Zorana Jevtić

Šta vi mislite o ovome?

ZVEZDAN TERZIĆ: Duh Aleksandra Vučića lebdi Marakanom!

Prvi čovek Zvezde je gostovao na televiziji "Prva"

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za televiziju "Prva" sumirao je utiske o fantastičnoj godini za klub.

Prvi čovek crveno-belih zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za kojeg kaže da je jedini verovao u njega.

-Za ove četiri i po godine imali smo veliko razumevanje državnog rukovodstva koje je verovalo u ovaj projekat. Pre svega – razumevanje predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića koji je na indirektan način poslao poruku svima da Crvenoj zvezdi treba pomoć. Poslao je jasnu poruku da treba pustiti ljude da rade svoj posao i organizuju klub na kvalitetan način, da bi se ti dugovi mogli vratiti. Ta poruka je jasno prihvaćena, mnogi poverioci koji su mogli da blokiraju Crvenu zvezdu to nisu činili jer su verovali u ‘crveno-bele’, bez obzira što Vučić to nikada nije želeo da kaže. Osećalo se nekako da njegov duh lebdi nad ‘Markanom’. Taj kredit u vremenu koji nam je dala država nam je bila najveća pomoć - rekao je Terzić.

Generalni direktor sprskog šampiona osvrnuo se i na predstojeći prelazi rok.

- Ono što ne možemo da vodimo u knjigama, a što posedujemo, jeste veliki kapital u igračima. Mnogo smo investirali u njih i sada je samo pitanje na koji način ćemo se odlučiti da poslujemo u januarskom prelaznom roku jer imamo ponude za gotovo sve najbolje igrače. Da li rasprodati celu ekipu i potpuno anulirati postojeći dug ili zauzeti srednju meru svih ideja i jačati tim, a postepeno smanjivati dug - kazao je Terzić u intervjuu za "Prvu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.