VULETIĆ SE NE PREDAJE: Narušen je legitimitet lige, ali postoji mnogo veći problem za Partizan!
Vladimir Vuletić, Foto: Filip Plavčić

šta će biti epilog ovoga?

VULETIĆ SE NE PREDAJE: Narušen je legitimitet lige, ali postoji mnogo veći problem za Partizan!

Sačekaćemo odluku i reagovti u skladu sa njom – zaključio je potpredsenik crno-belih

Objavljeno: 18:26h

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u razgovoru za Maxbetsport je naglasio da je legitimitet domaćeg takmičenja narušen i dodatno pojasnio novonastalu situaciju.

Gospodin Bulatović kaže da je rok osam dana i to je sasvim tačno. Pravilnik kaže da je to rok– kazao je Vuletić i osvrno se na ultimatum o roku od dva dana:

– Naš zahtev se odnosio na to da žalba bude uzeta u razmatranje, a ne da bude odlučeno sve. Pošto, ako se dobro sećam, krenule su priče da naša žalba neće biti ni uzeta u razmatranje. Zato smo rekli da je rok od 48 sati.

Vuletić je istakao mnogo veći problem koji je nastao.

Naš zahtev ostaje isti, da se utakmica sa Mačvom ponovi zbog neregularnih uslova na koje nije moglo da se utiče. Međutim sada postoji veliki problem. Propozicije jasno kažu da svaka odložena utakmica mora biti odigrana do kraja jesenjeg dela šampionata, a ne do kraja godine kao što mnogi misle u zabludi. To znači da se svaki eventualni duel morao završiti u nedelju, 16. decembra. Kao što znamo, utakmice su igrane u naredni ponedeljak i samim tim je već narušen legitimitet i ispravnost takmičenja. Partizan svojim delovanjem pokušava da ispravi greške i nekako ublaži štetu. Sačekaćemo odluku i reagovti u skladu sa njom – zaključio je Vuletić za Maxbetsport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.