MIJATOVIĆ ZAGOLICAO IZJAVOM: Nije nerealno da se vrati Murinjo, on je uvek opcija!
Žoze Murinjo je dobio otkaz u Junajtedu, Foto: AP

sve je moguće

MIJATOVIĆ ZAGOLICAO IZJAVOM: Nije nerealno da se vrati Murinjo, on je uvek opcija!

U Realu je trenutno sedam igrača koje je Murinjo trenirao 2013. kada je napustio kormilo kluba, a to su osim Marsela i Serhio Ramos, Naćo, Rafael Varan, Luka Modrić, Karim Benzema i Kazemiro

Objavljeno:

Slavni as Reala Predrag Mijatović je blizak prijatelj Murinja i pričao je o mogućnosti povratka slavnog Portugalca u Real.

Bivši fubaler Partizana i Reala, Predrag Mijatović, smatra da dolazak Žozea Murinja na klupu madridskog kluba uopšte nije nerealna opcija.

Mijatović je u emisiji "Karusel Deportivo" poručio da veruje da bi Portugalac u dogledno vreme mogao da se vrati na "Santjago Bernabeu".

- Mislim da Florentino perez voli Murinja kao trenera. Vidim zaista mnogo šansi da jednog dana opet vodi Real. Svaki put kada su menjali trenera, bili su u kontaktu sa Žozeom. Ipak, nadam se da će Solari dobro raditi svoj posao. Međutim, ako Real na kraju sezone bude tražio trenera, Murinjo će svakako biti opcija, jer na tržištu nemate mnogo velikih trenera - smatra Mijatović.

Predrag Mijatović slavni napadač Reala iz Madrida
Predrag Mijatović slavni napadač Reala iz Madrida foto: Profimedia

U Realu je trenutno sedam igrača koje je Murinjo trenirao 2013. kada je napustio kormilo kluba, a to su osim Marsela i Serhio Ramos, Naćo, Rafael Varan, Luka Modrić, Karim Benzema i Kazemiro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.