PANCERI TESTIRAJU ORLOVE: Srbija i Nemačka se sastaju u martu, a priliku će dobiti igrači iz Superlige!
Detalj sa meča između Srbije i Crne Gore, Foto: Starsport©

prijateljski meč

PANCERI TESTIRAJU ORLOVE: Srbija i Nemačka se sastaju u martu, a priliku će dobiti igrači iz Superlige!

Pre tog duela, Srbija će imati egzotičnu turneju, pa su tako ugovoreni dueli sa Jamajkom, Barbadosom i Trinidadom i Tobagom, a troškove puta i smeštaja snosiće domaće reprezentacije

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u martu prijateljsku utakmicu protiv selekcije Nemačke, preneli su srpski mediji.

Nakon devet godina i Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, Srbija i Nemačka će ponovo ,,ukrstiti koplja”, ovog puta u prijateljskom meču koji je zakazan za 20. mart u Volfsburgu i to će biti jaka provera za ,,orlove” pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Milan Jovanović proslavja gol protiv Nemačke
Milan Jovanović proslavja gol protiv Nemačke foto: Profimedia

Pre tog duela, Srbija će imati egzotičnu turneju, pa su tako ugovoreni dueli sa Jamajkom, Barbadosom i Trinidadom i Tobagom, a troškove puta i smeštaja snosiće domaće reprezentacije.

Kako javljaju mediji, okosnicu tima za te utakmice činiće igrači iz Super lige Srbije. Pored meča iz Južne Afrike kada smo savladali Nemačku sa 1:0, poslednji prijateljski susret ova dva tima odigran je 2008. godine, a Panceri su slavili rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.