LUDILO U LONDONU: Ali šmekerskim potezom zapušio usta navijačima Arsenala! Oni ga pogodili flašom u glavu!
Dele Ali se sukobio sa fudbalerima Arsenala, Foto: AP

EFL KUP

LUDILO U LONDONU: Ali šmekerskim potezom zapušio usta navijačima Arsenala! Oni ga pogodili flašom u glavu!

Napadač Totenhema je samo raširio ruke u znak neverice, a onda se okrenuo ka navijačima Arsenala i gestikulacijom rukama im pokazao rezultat - 2:0. Upravo tim rezultatom je meč i završen.

Objavljeno: 10:06h

Totenhem se “osvetio” Arsenalu za nedavni poraz u prvenstvu takođe na “Emiratima” i trijumfom od 2:0, prošao među četiri ekipe u EFL Kupu.

Goste u ovom meču, do prednosti je doveo sve bolji Korejac Son u 20. minutu, nakon asistencije Delea Alija. Upravo je Dele Ali postavio konačan rezultat, kada je posle sat vremena igre lobovao Petera Čeha za 2:0.

Navijači Arsenala pogodili su fudbalera Totenhema Dele Alija flašom u glavu tokom večerašnjeg duela ta dva londonska tima u četvrtfinalu Liga kupa Engleske.

Dogodilo se to u 73. minutu utakmice na "Emiratima" pri rezultatu 2:0 za Totenhem. Ali se uhvatio za glavu, igrač Arsenala Papastatopulos mu je prišao kako bi ga smirio, očekujući valjda burnu reakciju.

Međutim, napadač Totenhema je samo raširio ruke u znak neverice, a onda se okrenuo ka navijačima Arsenala i gestikulacijom rukama im pokazao rezultat - 2:0. Upravo tim rezultatom je meč i završen.

Čelsi se mučio sa Bornmutom na svom Stamford Bridžu, a gol odluke postigao je Eden Azar tek u 84. minutu. “Trešnjice” su se hrabro suprotstavile favorizovanom domaćinu, imao je Bornmut dve dobre prilike u prvih 45 minuta, kao i jednu u nastavku, kada je u šansi bio Rajan Frejzer u 81. minutu. Nedugo zatim je Azar postigao gol odluke. Imao je Belgijanac i sreće, pošto je lopta na svom putu nekog zakačila i prevarila Boruca.

Pored Totenhema i Čelsija, u polufinalu su i branilac trofeja Mančester Siti, kao i trećeligaš, ekipa Bartona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.