NAJBEZBOLNIJI OTKAZ U MODERNOJ ISTORIJI: Murinjo odrao Mančester junajted, vanzemaljska svota leže na Žozeov račun!
Žoze Murinjo u svom maniru, Foto: Reuters

NEVEROVATNA CIFRA

NAJBEZBOLNIJI OTKAZ U MODERNOJ ISTORIJI: Murinjo odrao Mančester junajted, vanzemaljska svota leže na Žozeov račun!

Nije lako biti trener, kažete?

Objavljeno:

Gospodin Posebni, Portugalac Žoze Murinjo dobio je otkaz u Mančester junajtedu posle loših rezultata tima sa Teatra snova, ali pre svega, zbog užasne igre koju su njegovi momci prikazivali na terenu. Što u Premijer ligi, što u Ligi šampiona (gde je, doduše, pobedio Juventus, ali se takođe nije pretrgao, iako je prošao u osminu finala).

Murinjo je jutros u devet sati došao na radno mesto, u trening centar Karington, a onda mu je izvršni potpredsednik kluba Ed Vudvord saopštio da je ostao bez posla. Tri i po sata posle toga, Žoze je napustio Karington, doslovno se ne osvrtavši.

Klupa Mančester junajteda
Klupa Mančester junajteda foto: Reuters

Međutim, ne verujemo da ima mnogo razloga za ljutnju. Kako prenose engleski dobro upućeni mediji Mančester će morati da mu isplati 25 miliona evra.

Do dolaska novog šefa struke ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener, a prethodno dugogodišni prvotimac, Majkl Kerik. Ukoliko se on ne pokaže, a možda i ukoliko se pokaže, na Old Traford bi mogli da dođu Ole Gunar Solskjer, Zinedin Zidan ili možda čak i trener Totenhema Maurisio Poketino.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.