MIŠKOVIĆ UZVRATIO LALATOVIĆU: Fudbal nije arena za obračune! Dokle će FSS tolerisati njegovo ponašanje?
Marko Mišković, Foto: Zorana Jevtić

ODGOVOR

MIŠKOVIĆ UZVRATIO LALATOVIĆU: Fudbal nije arena za obračune! Dokle će FSS tolerisati njegovo ponašanje?

Predsednika Kruševljana se izvinio bivšoj supruzi Nenada Lalatovića za uvrede

Objavljeno:

Povodom burne konferencije za štampu posle utakmice između Napretka i Radničkog iz Niša i haosa koji je izazvao trener Nišlija Nenad Lalatović, saopštenjem se oglasio i predsednik kruševačkog tima Marko Mišković.

U saopštenju predsednika Kruševljana navodi se da se najoštrije osuđuje ponašanje novinara lokalnog portala kladza.com Stevana Milutinovića koji je verbalno napao Lalatovića kao i da klub spreman na saradnju sa nadležnim organima FSS i državnim organima. Čelnik FK Napredak se u saopštenju izvinio bivšoj Lalatovićevoj supruzi (koju lično poznaje) i njegovoj porodici za uvrede koje su pretrpeli na stadionu u Kruševcu, jer se oseća lično odgovornim kao domaćin. Takođe je apelovao na navijače i simpatizere FK Napredak da ne vređaju učesnike utakmica i članove njihovih porodica i da daju primer sportskog navijanja i gostoprimstva.

U saopštenju, Marko Mišković je osudio Lalatovićevo vređanje i ponižavanje portparolke kluba, kao i da ne zna šta je podstaklo stratega Nišlija da ga lično vezuje za događaj primedbom upućenom portparolki „Jel te to naučio ovaj što nije došao na utakmicu“.

- Funkcija predsednika kluba koju časno i pošteno obavljam daje mi za pravo da ne prisustvujem svakoj utakmici na šta sam se odlučio iz razloga jako dobro poznatih i gospodinu Lalatoviću i srpskoj fudbalskoj javnosti. Moje prisustvo utakmicama FK Napredak nije obavezujuće ni po jednom pravilniku FSS-a i UEFA. Srpskoj javnosti je dobro poznato da ovo nije prvi incident gospodina Lalatovića, a dokle će se tolerisati takvo ponašanje na srpskim stadionima treba da odluče nadležni organi FSS - naveo je Mišković u saopštenju.

U zaključku, Mišković navodi da nije svojim radom i izjavama nije dao nikakvog povoda Lalatoviću da ga dovede u kontekst sve ga što se dogodilo na konferenciji naročito zbog činjenice da se lično poznaju i da su sarađivali kao i da je fudbal prelepa igra koja treba da bude izbor pozitivne energije, a ne arena za individualne obračune.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.