DŽABA PRETE ISTUPANJEM I ŽALE SE: Žalba Partizana će da bude sigurno odbijena
Loši uslovi su bili u petak na meču Partizana i Mačve, Foto: FK Partizan

NEMA SUMNJE

DŽABA PRETE ISTUPANJEM I ŽALE SE: Žalba Partizana će da bude sigurno odbijena

Oluja se ne stišava ni četiri dana posle meča sa Mačvom

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana i Mačve odigrali su nerešeno, bez golova, u poslednjem meču jesenje polusezone Superlige Srbije.

Loši uslovi za igru i kvalitet fudbala izazvali su bes navijača i oluju koja se ne stišava ni četiri dana posle utakmice sa Šapčanima. Crno-beli su izdali saopštenje u kome su zapretili istupanjem iz najjačeg fudbalskog takmičenja u Srbiji. Predsednik Mačve Ivica Kralj je uzvratio čelnicima Partizana, a ceo slučaj došao je i do stranih medija. Ukoliko Partizan istupi iz lige slede oštre sankcije, a mogućnost da se duel ponovi, što zahtevaju crno-beli, odbacio je direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Zbog svih dešavanja Partizan je uložio žalbu Zajednici klubova Superlige koja ima rok od 48 sati da odgovori klubu iz Humske.

- Žalba će sigurno da bude odbijena! Po pravilima fudbalske igre ako postoji minimum uslova za odigravanje utakmice, što je sudija pre početka i konstatovao, onda je to – to. Uslovi jesu bili teški, ali regularnost je na najvišem nivou - rekao je Dragomir Lazović, predsednik Zajednice klubova Superlige za "Sportski žurnal".

O istupanju Partizana, čelnik ovog tela nema dilemu.- Crno-beli neće istupiti iz lige, to je sigurno! Nema sankcija, biće sve u redu - dodao je Lazović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.