LEGENDARNI IGRAČ JUNAJTEDA GADNO ISPROZIVAO MATIĆA: Srbin na tapetu posle poraza Mančestera od Liverpula!
Nemanja Matić, Foto: Starsport©

NEOČEKIVANO

LEGENDARNI IGRAČ JUNAJTEDA GADNO ISPROZIVAO MATIĆA: Srbin na tapetu posle poraza Mančestera od Liverpula!

Da li ste mogli i da pomislite da neko ovoliko napljuje našeg Nemanju?

Objavljeno:

Kritike mančesterske javnosti posle poraza od Liverpula rezultatom 1:3 nisu usmerene ka Žozeu Murinju, kako smo navikli, već ka igračima. Legende kluba nikoga nisu poštedele... - Nekada je Junajted imao napadače kao što je Kantona, koji je loše lopte pretvarao u dobre. Sada ima Lukakua, koji dobre lopte pretvara u loše - rekao je Rajan Gigs.

I "Gvozdena cevanica" je imala šta da kaže: - U Junajtedu igra mnogo fudbalera koji nisu dostojni ovog kluba. Da neko ne zna ništa o fudbalu, mislio bi da je Junajted prosečan engleski klub, a ne gigant - kazao je Roj Kin.

Nemanja Matić pored Pola Pogbe
Nemanja Matić pored Pola Pogbe foto: Reuters

Murinju se zamera što je Pola Pogbu ostavio na klupi. - Očekivao sam da budu užasni, ali uvek nekako mislite da može nešto da se drugačije dogodi. Zamislite Pogbu koji sa klupe gleda Matića, Ereru, Felainija i Freda kako ne umeju da odigraju nijedno smisleno dodavanje. Niko od njih ne ume da doda loptu, da je prihvati ili oduzme - kazao je Gari Nevil. - Ako ti ne treba Pogba, pusti ga da ide. Velika stvar ako ode... Odlazio je već jednom, pa je Junajted preživeo - nadovezao se Kin. Portugalski stručnjak je u više navrata isticao da igrači daju sve od sebe. - U tome je problem. Oni daju sve od sebe, ali su loši. Defanzivno – katastrofa. Kupite igrača, vi ste Mančester, ogroman klub - poručio je Kin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.