DODELJENE GODIŠNJE NAGRADE FSS: Milojević i Mitrović laureati za 2018!
Zlatna lopta FSS, Foto: Espreso.co.rs

SVAKA ČAST

DODELJENE GODIŠNJE NAGRADE FSS: Milojević i Mitrović laureati za 2018!

I jedan i drugi su se obratili zvanicama

Objavljeno: 16:59h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević i napadač Fulama Aleksandar Mitrović dobili su danas Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije (FSS) za najbolje u 2018. godini.

- Mnogo mi znači ova nagrada. Ona ne može da bude individualna jer je fudbal kolektivni sport. Ona bi trebalo da pripadne svim mojim saradnicima, ljudima u klubu, zaposlenima, navijačima i svima koji vole Zvezdu. Imali smo jako dobru godinu. Sledeće godine treba da budem još vredniji i nadam se da ćemo 2019. napraviti još bolje rezultate - rekao je Milojević na svečanosti u Beogradu.

Milojević, koji je i prošle godine dobio nagradu, ove je osvojio titulu šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom, koju je zatim uveo u grupnu fazu Lige šampiona.

- Nisam od onih koji gledaju u prošlost. Hvala vam svima, najviše mojim igračima jer bez njih ne bih bio ovo što danas jesam. Zvezda je ove godine na najbolji mogući način predstavljala Srbiju. To nam treba u ovom trenutku. Podigli smo nivo našeg prvenstva, za koje tvrdim da je dobro iako može da bude bolje - istakao je Milojević.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

Aleksandar Mitrović je ove godine igrao odlično za reprezentaciju Srbije i bio je najbolji strelac Lige nacija.

Sa Fulamom je obezbedio plasman u Premijer ligu i ove sezone je jedan od vodećih strelaca engleskog prvenstva.

- Jedno od najvećih priznanja u dosadašnjoj karijeri. Sav trud, rad i disciplina koju sam uložio, na kraju se vratilo. Lepo je kada vas cene u zemlji gde igrate, ali nema ništa lepše kada vas cene kod kuće, vaši ljudi. Prezadovoljan sam. Hvala svima u Savezu na čelu sa predsednikom. Vidim koliko truda ulažu da vrate srpski fudbal tamo gde mu je mesto. Ovo je bila jedna od najboljih godina u srpskom fudbalu, što na reprezentativnom, što na klupskom nivou. Mnogo pobeda, što se mene tiče, i nadam se da ću tako da nastavim - rekao je Aleksandar Mitrović.

Bile su prisutne brojne zvanice, među kojima između ostalih i vodeći ljudi Crvene zvezde Svetozar Mijailović, Dragan Džajić, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, i Partizana Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev.

1 / 31 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.