PRELAZNI ROK U HUMSKOJ POČINJE RANIJE: Velikan želi najboljeg igrača Partizana!
FK Partizan, Foto: Starsport©

DA LI ĆE I OTIĆI?

PRELAZNI ROK U HUMSKOJ POČINJE RANIJE: Velikan želi najboljeg igrača Partizana!

Mnogi navijači kluba sa Topčiderskog brda ne bi se složili sa njegovom prodajom

Objavljeno:

Važna vest za sve navijače klub iz Humske stiže iz Ukrajine. Dinamo Kijev želi da dovede napadača, a u ovom momentu interesantna su mu čak četiri fudbalera. Jedan od njih je Rikardo Gomeš, fudbaler Partizana, pišu mediji iz ove zemlje.

Pored Gomeša, Kijevljani su zainteresovani i za Frana Sola iz holandskog Viljem II, napadača iz Obale Slonovače Vakuna Jusufa Baja, koji nastupa za slovački Dak Dunajska Streda vredi oko 250.000 evra. On bi bio najjeftinija opcija. Dosta skuplja je Rašid Aluji iz Nima, koji se procenjuje na 3.000.000 evra.

Dakle, Gomeš ne bi bio ni najskuplja, ali ni najjeftinija opcija, dakle, bio bi realna meta za dovođenje, s tim što će se Partizan teško odreći njegovih usluga, jer je sa deset golova na 20 utakmica u Superligi najbolji strelac Mirkovićevog tima.

Takođe, pitanje je i da li bi Gomeš želeo da ide u istočnoevropsku zemlju u kojoj nikako da se ugasi rat koji tinja već godinama!

I pored ne baš idealnog finansijskog stanja u klubu iz Humske, pre će biti prodat Saša Zdjelar, a po kuloarima se pominju i neki drugi fudbaleri kojima bi ruke u slučaju pristizanja zadovoljavajuće ponude bile odrešene u izboru nove sredine.

Doduše, dug je put do kraja zimskog prelaznog roka, pošto on još nije ni počeo. Samo se priprema podloga za isti. Biće vrelo u Humskoj ulici ove zime!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.