POZNAT JE BILANS: Tri utakmice odložene za ponedeljak, tri se igraju! Čuka - Zvezda od 19h
Sneg na terenu Čukaričkog, Foto: FK Crvena zvezda

DIREKTOR SUPERLIGE O ODLAGANJU

POZNAT JE BILANS: Tri utakmice odložene za ponedeljak, tri se igraju! Čuka - Zvezda od 19h

Vladimir Bulatović otvoreno o svim utakmicama koje su pomerene sa subote za nedelju... Zvezdan Terzić kaže da će Zvezda očistiti sneg na Banovom brdu, te da će meč biti odigran od 18 časova, kako ne bi bilo sumnji u regularnost prvenstva!

Objavljeno: 13:45h

Srbija je dočekala da vidi hoće li se utakmice Superlige igrati u nedeljno popodne, ili može da se okrene nekim drugim aktivnostima ili možda ligama...

Zbog snežnih padavina tokom petka i subote svi mečevi osim onog u Humskoj i onog u Bačkoj Palanci odloženi su od subote za nedelju, a sada se svi pitaju hoće li i danas biti mogućnosti da se sportske priredbe održe ili ćemo morati još da čekamo na kompletiranje 21. kola Superlige.

Logo Superlige
Logo Superlige foto: Zvanični Sajt

Tim povodom, oglasio se direktor tog takmičenja Vladimir Bulatović. Najgora situacija je, kako kaže, na Banovom Brdu i u Zemunu.

- Eno angažovali su 80 ljudi. Rade, čiste. Ali sneg i dalje pada. Imaju ljudi pravo da se ljute. I navijači i svi, ali šta je tu je" - istakao je Bulatović, a prenosi MOZZART Sport.

Međutim, tim povodom oglasio se i prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić:

- Zvezda će očistiti teren Čukaričkog, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra.

Podsetimo, prvi čovek crveno-belih u subotu je pomirljivim tonom odgovorio i na zahtev Partizana da njihova utakmica protiv Mačve bude ponovljena:

- Imamo puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u svom saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi rekao je tada Terzić

1 / 2 Foto: FK Crvena zvezda

Jedno je sigurno, danas (nedelja) se neće igrati u Lučanima, gde bi trebalo da gostuje Rad...

- Čuli smo se sa ljudima iz Lučana. Oni će da očiste teren, igraće se sutra. I Rad se složio. To je ono što je definitivno.

Vladimir Bulatović
Vladimir Bulatović foto: Saša Pavlić Koky

Kakvo je stanje u Vojvodini - Novi Sad, Subotica?

- Tamo je situacija najbolja. Kako trenutno stoje stvari. Trebalo bi da sve bude u redu. Teško je u ovakvim uslovima, zaista teško. Teško je bilo šta predvideti, a još teže kontrolisati. Klubovi nemaju potrebnu mehanizaciju, da ne govorimo i grejačima terena ili nečem sličnom - rekao je Bulatović.

Dakle, stvari stoje ovako - na Banovom brdu će se igrati (19h), u Zemunu (sa Dinamom će se igrati u ponedeljak od 13h) i Kruševcu neće (derbi između Napretka i Radničkog iz Niša biće odigran u ponedeljak od 15h), dok će u Lučanima meč biti održan takođe u ponedeljak (15h), za razliku od Novog Sada i Subotice gde će se mečevi odigrati tokom ovog popodneva.

Naravno, i dalje je moguće da bude promena!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.