ZVEZDA APELUJE NA FSS ZBOG CRNO-BELIH: Večiti rival stao na Partizanovu stranu posle meča sa Mačvom!
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, Foto: Starsport©

NEVEROVATAN GEST

ZVEZDA APELUJE NA FSS ZBOG CRNO-BELIH: Večiti rival stao na Partizanovu stranu posle meča sa Mačvom!

Retkost u srpskom fudbalu - da se ljuti rivali međusobno ispomažu

Objavljeno: 17:21h

Povodom situacije na stadionu Partizana i meča između istoimenog kluba i Mačve digla se nova prašina u srpskom fudbalu pošto je ovaj meč odigran po vremenskim neprilikama, po teškoj mećavi, dok su svi ostali mečevi odloženi.

Sudija Aleksandar Živković iz Niša nije želeo da sasluša, kako su istakli čelnici crno-belog kluba, njihove vapaje da meč bude pomeren za neki lepši dan, kada uslovi budu dozvoljavali da bude odigran.

Povodom svega toga oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je imao poruku podrške za Večitog rivala.

Stadion Partizana
Stadion Partizana foto: FK Partizan

- FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u svom današnjem saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jučerašnju utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi - navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.