VLADAN MILOJEVIĆ NA KLUPI SRBIJE? Ima li istine?
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

priča se

VLADAN MILOJEVIĆ NA KLUPI SRBIJE? Ima li istine?

Milojević je od dolaska u Zvezdu napravio velike uspehe koji su krunisani plasmanom u Ligu šampiona. U elitnom takmičenju crveno-beli su osvojili četiri boda u grupi sa Liverpulom, Napolijem i PSŽ

Objavljeno:

Već duži period se piše i spekuliše o eventualnom odlasku Mladena Krstajića sa mesta selektora Srbije. Već se stvorio spisak potencijalnih kandidata, a prema pisanju medija na njemu bi mogao da se nađe i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

– Vladan Milojević ima čvrst ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2020. godine i ne dolazi u obzir ni da se razmišlja o njegovom angažmanu u FSS – izjavio je Terzić.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana konstatovao je da niko iz FSS nije ni kontaktirao crveno-bele povodom eventualnog angažmana trenera Milojevića.

– Treba napomenuti da niko iz FSS nije kontaktirao Crvenu zvezdu po ovom pitanju, a ukoliko se to i desi, odgovor će biti negativan.

Milojević je od dolaska u Zvezdu napravio velike uspehe koji su krunisani plasmanom u Ligu šampiona. U elitnom takmičenju crveno-beli su osvojili četiri boda u grupi sa Liverpulom, Napolijem i PSŽ.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić foto: Zorana Jevtić

– Zvezdi treba trener koji je fokusiran 24 sata dnevno samo na Crvenu zvezdu. U svakom slučaju, dramo nam je što su mnogi u fudbalskom svetu u Vladanu Milojeviću prepoznali stručnjaka za najviše domete – zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.