ČISTKA U HUMSKOJ: Poznato ko odlazi iz Partizana! Mirković na udaru, poznata i potencijalna pojačanja crno-belih!
Fudbaleri Partizana završili su jesenju polusezonu na trećem mestu, Foto: Starsport©

rasulo

ČISTKA U HUMSKOJ: Poznato ko odlazi iz Partizana! Mirković na udaru, poznata i potencijalna pojačanja crno-belih!

Zoran Mirković je posle remija sa Mačvom u petak najavio da će dobro razmisliti šta mu je činiti, pa ne bi bilo iznenađenje da Partizan u prolećni deo sezone uđe sa novim trenerom

Objavljeno:

Partizan je prvi deo sezone završio na trećem mestu na tabeli, što logično nije ispunilo očekivanja navijača. Uprava kluba se sprema za još jedan prelazni rok, nadajući se da će napraviti bolji posao nego tokom leta i prošle zime, ali se prema spekulacijama u javnosti čini da će u januaru biti više odlazaka iz Humske, nego dolazaka.

Zoran Mirković je posle remija sa Mačvom u petak najavio da će dobro razmisliti šta mu je činiti, pa ne bi bilo iznenađenje da Partizan u prolećni deo sezone uđe sa novim trenerom.

Zoran Mirković, trener Partizana
Zoran Mirković, trener Partizana foto: Beta/Branislav Božić

Iako je potpuno jasno da Mirković, kao ni Miroslav Đukić nisu imali kvalitetan materijal, u Humskoj su za sada koncentrisani na odlaske.

Spisak prekobrojnih je već spreman, a na njemu su imena igrača koji su jesenje utakmice uglavnom posmatrali sa klupe ili sa tribina. Bojan Ostojić, Miroslav Vulićević, Gabrijel Enake, Nemanja G. Miletić i Marko Jovičić verovatno će u januaru razdužiti crno-belu opremu, piše Informer. Njihovim stopama krenuće i Slobodan Urošević i Đorđe Ivanović, koji su dobijali šansu, a uprava se neće libiti da proda ni standardne prvotimce, ako bude dobrih ponuda.

Gabrijel Enake je na izlaznim vratima Partizana
Gabrijel Enake je na izlaznim vratima Partizana foto: Starsport©

Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev očekuju da bi “zlatna koka” mogao da bude mladi Svetozar Marković, čijim transferom bi se bar delimično stabilizovala finansijska situacija u klubu. Ponude se očekuju i za Marka Jankovića, Zorana Tošića, Sašu Zdjelara, a ni najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš neće biti “zaključan” ako uprava proceni da je za njega ponuđena zadovoljavajuća cifra.

Kada su u pitanju dolasci, uglavnom se vrte ista imena. Želje su Everton Luiz, Ivan Obradović i Milan Gajić, a razmišlja se i o češkom napadaču Josefu Šuralu, koji je ponuđen crno-belima.

Ivan Obradović je prva želja uprave Partizana
Ivan Obradović je prva želja uprave Partizana foto: Reuters

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.