LUDA VEST SA APENINA: Oba Rajkovića na meti klubova iz Serije A!
Predrag i Slobodan Rajković, Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

OPA...

LUDA VEST SA APENINA: Oba Rajkovića na meti klubova iz Serije A!

Za jednog se zna ko se zainteresovao, dok za drugog i dalje nije poznato...

Objavljeno:

Veoma interesantne vesti stižu iz Italije.

Oba srpska internacionalca sa prezimenom Rajković - Predrag i Slobodan - na meti su nekolicine klubova Serije A.

Mlađi od ove dvojice, golman, nalazi se na meti Đenove, za koju već nastupaju dva Srbina - Ivan Lakićević i Darko Lazović. Već duže vreme je jasno da je on prerastao izraelski fudbal i Makabi Tel Aviv za koji nastupa.

Mediji sa Čizme pišu da bi on mogao da bude kupljen za oko 3.000.000 evra, za koliko ga je i prodala Crvena zvezda pre nekoliko godina (drugi najskuplji transfer u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana), a ugovor mu ističe na leto 2020. godine, pa bi ovo bila poslednja prilika da išta zarade od njega. Transfer bi trebalo očekivati na leto.

Što se drugog momka, koji igra za Palermo u Seriji B tiče, za njega se zainteresovalo nekoliko klubova iz italijanske elite, pošto je posle dve sezone tokom kojih se na Siciliji mučio sa povredama, ove godine konačno zablistao i igra onako kako se od njega očekivalo više od decenije (još otkako je iz OFK Beograda prešao u Čelsi kao jedan od najvećih talenata evropskog fudbala).

On takođe ima ugovor do 2020. godine, tako da bi Palermo, ukoliko želi da zaradi išta na njemu, morao ozbiljno da porazmisli o prodaji narednog leta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.