DEFANZIVAC JE PROCVETAO KAKO JE NAPUSTIO HUMSKU: Dominira MLS-om, prelazi u Los Anđeles!
Mohamed El Monir, bivši fudbaler Partizana, Foto: Dado Đilas

bravo

DEFANZIVAC JE PROCVETAO KAKO JE NAPUSTIO HUMSKU: Dominira MLS-om, prelazi u Los Anđeles!

Najzvučnije ime u ekipi Los Anđelesa je svakako Karlos Vela, dok treba dodati da za ovaj klub nastupa i bivši fudbaler Crvene zvezde, Dejan Jaković

Objavljeno: 16:51h

Bivši fudbaler Partizana Mohamed El Monir imao je jednu zaista fantastičnu sezonu u Americi, pošto je pružao odlične partije u dresu Orlanda. Međutim, njegove sjajne partije se nisu poklopile i sa partijama ovog tima, pa je ova ekipa završila takmičenje kao poslednja ekipa u istočnoj konferenciji.

Fenomenalne partije bivšeg fudbaler Partizana nisu prošle nezapaženo, pa ga je u svoje redove doveo Los Anđeles, koji je sezonu završio kao treća ekipa u Zapadnoj konferenciji, ali su potom ispali u plej-ofu.

Iako su bili debitanti u takmičenju, sezonu su završili ispred Los Anđeles Galaksija za koji je ove sezone nastupao i Zlatan Ibrahimović.

- Mohamed je pokazao ogroman potencijal i igrao jako dobro u debitanstkoj sezoni. On je dinamičan i svestran igrač koji će se sjajno uklopiti u naš stil igre. Sa 26 godina je na vrhuncu karijere i jako smo zadovoljni što smo realizovali njegov transfer - rekao je generalni menadžer kluba Džon Torington.

Najzvučnije ime u ekipi Los Anđelesa je svakako Karlos Vela, dok treba dodati da za ovaj klub nastupa i bivši fudbaler Crvene zvezde, Dejan Jaković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.