SLAVLJE NA MARAKANI: Robusni napadač potpisao, pominje se i plata od 240.000 evra!
Milan Pavkov ostaje na Marakani, Foto: Reuters

Radosna vest za Delije

SLAVLJE NA MARAKANI: Robusni napadač potpisao, pominje se i plata od 240.000 evra!

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, ali u medijima postoje spekulacije koliko će mu skočiti plata

Objavljeno:

Nema više nikakvog razloga za strepnju među navijačima, Milan Pavkov je i zvanično produžio saradnju i parafirao ugovor na četiri godine sa Crvenom zvezdom.

Snažni golgeter, kome su navijači posvetili i pesmu posle golova Liverpulu za trijumf u Ligi šampiona ostaće na stadionu "Rajko Mitić" do 2022. godine, ako ne dođe do nekog neočekivanog transfera. Pavkov je novi ugovor potpisao u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

Milan Pavkov je potpisao novi ugovor sa crveno-belima
Milan Pavkov je potpisao novi ugovor sa crveno-belima foto: crvenazvezdafk.com

- Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe - poručio je Pavkov. I Mitar Mrkela je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje sa visokim napadačem. - Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada - rekao je Mrkela.

Finansijski detalji novog ugovora nisu saopšteni, ali kako saznaje "Mozzart sport" njegova plata će posle prve godine biti 240.000 evra, ali će imati tendenciju rasta. Ukoliko Pavkov bude standardan u drugoj godini zarađivao 300.000, u trećoj 360.000, a u četvrtoj 420.000 evra, ako bude ostao do kraja ugovora.

Njemu je aktuelni ugovor isticao na kraju 2019. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.