MILOJEVIĆ O LEKCIJAMA IZ PORAZA: Ovde se uči mnogo toga! Ne želim Zvezdu da vidim iz pređašnjih godina nikad više!
Vladan Milojević posle meča je otvoreno priznao da je imao jednu ideju, ali nije uspeo da je sprovede u delo, Foto: Starsport©

Prezadovoljan je i dalje

MILOJEVIĆ O LEKCIJAMA IZ PORAZA: Ovde se uči mnogo toga! Ne želim Zvezdu da vidim iz pređašnjih godina nikad više!

Trener crveno-belih kaže da je imao ideju, ali da nije uspeo da je ostvari

Objavljeno:

Crvena zvezda je poražena od Pari Sen Žermena na oproštaju od ovodišnjeg izdanja u Ligi šampiona.

U fenomenalnoj atmosferi na stadionu "Rajko Mitić" srpski šampion ipak nije uspeo da napravi novi podvig protiv tima čija se vrednost meri stotinama miliona evra.

Posle utakmice Vladan Milojević je otvoreno priznao da mu prva taktika nije prošla, pa da je morao da pribegne "planu B".

- Kod rezulatat 2:1 sam mislio da ubacivanjem dva sveža igrača imamo kombinatoriku da ih napadnemo, ali... Ja sam prezadovoljan, ovde se uči mnogo toga. Ovo je fudbal koji se danas igra u svetu, čestitao bih mojim igračima. Ne samo na ovoj utakmici, nego za celu Ligu šampiona. Da smo mogli više - mogli smo, uvek može. Ovo će pomoći mojim igračima da budu bolji, ovo će pomoći da bude bolje. Ne bih voleo da Zvezdu vidim u onim pređašnjim godinama, ma nikad više - rekao je Milojević posle meča.

Vladan Milojević kaže i da su ovi primljeni golovi za nauk
Vladan Milojević kaže i da su ovi primljeni golovi za nauk foto: Starsport©

On je rekao i da su primljeni golovi veliko sticanje iskustva u ovakvim mečevima.

- Prva dve gola smo primili iz tranzicije. Jako je teško braniti se protiv Pari Sen Žermena. Znali smo da će biti sputšteni u otvaranju igre, otvaraju sa tri igrača, sa Markinjosom - to su neverovatni igrači. Mogu da kontrolišu igru, traže prostor između liniija za Nejmara. Tražili smo da imamo posed, da oni izlaze u presing, ali to nije bilo kako smo zamislili. Ipak, ti golovi su Pari Sen Žermen. I iz prekida su dali gol, pokazali su da su jaki izvođači da znaju to da kazne. Glupo smo primili treći gol, dekoncentracija, loše postavljanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.