DEGENEK TVRDI DA JE SUDIJA OŠTETIO ZVEZDU: Bio je čist faul, ali oni štite velike!
Miloš Degenek, Foto: Adria Media TV

LIGA ŠAMPIONA

DEGENEK TVRDI DA JE SUDIJA OŠTETIO ZVEZDU: Bio je čist faul, ali oni štite velike!

Crveno-beli su završili takmičenje u Ligi šampiona sa četiri osvojena boda

Objavljeno: 23:56h

Miloš Degenek, štoper Crvene zvezde, pohvalio je svoje i protivničke igrače posle poraza od PSŽ, ali i kritikovao sudije u Ligi šampiona.

- Čist faul je bio kod prvog gola. Očigledno je da sudije štite velike ekipe, to sam već govorio ranije. Drugi gol smo primili iz tranzicije, brzo smo izgubili loptu i mislim da smo mnogo više zaslužili od ovih 4:1. Poslednji gol nije ni trebalo da primimo jer je već bio kraj utakmice - rekao je Degenek

Miloš Degenek
Miloš Degenek foto: Starsport©

Ekipa PSŽ je došla do dva gola prednosti u prvom poluvremenu, ali je Zvezda smanjila preko Marka Gobeljića u nastavku i imala priliku da možda slomi rivala. - U tim trenucima smo se vratili, stadion je grmeo i trebalo je da iskoristimo taj period. Nažalost, nismo uspeli da postignemo još jedan gol.

Marko Gobeljić
Marko Gobeljić foto: Reuter

Maestralni su bili Nejmar i Kilijan Mbape. - Najveći utisak na mene je ostavio Anhel di Marija o kojem se ne priča mnogo, a on igra neverovatno dobro. Naravno, njih dvojica su mnogo kvalitetni. Mbape je mnogo brz, pravolinijski igrač, a Nejmar je Nejmar. Lopta mu se lepi za nogu, mnogo je teško igrati protiv njega, ali već sam rekao da je mnogo teško protiv njih jer ih sudije štite, ne možeš da im priđeš.

Anhel Di Marija
Anhel Di Marija foto: Starsport©

Za kraj, australijski reprezentativac je istakao sjajne partije svog tima u Ligi šampiona - Odigrali smo fenomenalno i mislim da smo iznenadili mnoge ljude. Uzeti četiri boda u ovakvoj grupi nije mala stvar i mislim da smo se dobro pokazali ove sezone u Ligi šampiona - zaključio je Degenek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.