TERZIĆ EKSKLUZIVNO O NAMEŠTANJU: Ko je ludak koji je potpalio vatru? Ne posmatra se zatvor isto ovde i u Francuskoj
Zvezdan Terzić, Foto: Zorana Jevtić

pretvorilo se u nešto priljavo

TERZIĆ EKSKLUZIVNO O NAMEŠTANJU: Ko je ludak koji je potpalio vatru? Ne posmatra se zatvor isto ovde i u Francuskoj

Prvi čovek Zvezde govorio za francuski "Mond"

Objavljeno: 12:17h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je uoči meča crveno-belih i PSŽ-a na beogradskoj Marakani dao ekskluzivan intervju francuskom "Mondu" u kom je izneo stavove vezane za navodno nameštenje meča u Parizu.

- Mi smo kolateralna šteta nameštaljke ka PSŽ i Naseru Al Kelaifiju. UEFA će morati da saopšti ko je ludak koji je potpalio vatru i narušio ugled oba kluba. Priči L'Ekipa ne bi poverovalo dete od šest godina - rekao je Terzić.

U dahu je nastavio prvi čovek srpskog šampiona.

- Povratak u Ligu šampiona je prilika da promovišemo klub i zemlju, da promenimo imidž, ali se pretvorilo u nešto prljavo.

Francuski novinar je primetio da se u kancelariji generalnog direktora Zvezde nalaze srpska zastava, slika Patrijaha Pavla i predesdnika Rusije - Vladimira Putina.

- Zvezda nije samo fudbalski klub, to je ideologija, filozofija i nacionalni simbol. To je čuvar srpskog identiteta i pravoslavlja - ističe Terzić. Terzić napominje da se srpski fudbal ne razlikuje mnogo od francuskog. - Nije ni bolji, ni lošiji, nema korupcije, to je pitanje percepcije. U Srbiji preteruju, loš imidž dolazi od činjenice da se ljudi provlače kroz blato bez razloga, da političari koriste moć za svoje interese i da oklevetaju druge ljude. Ne posmatra se zatvor ovde isto kao kod vas u Francuskoj - zaključio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.