NAJBOLJI STRELAC HRVATSKE LIGE: Igrao bih samo za Srbiju, za Vatrene nikad!
Komnen Andrić proslavlja gol, Foto: Printscreen/Youtube

JAKE REČI!

NAJBOLJI STRELAC HRVATSKE LIGE: Igrao bih samo za Srbiju, za Vatrene nikad!

Kada je u pitanju nastup za nekog od Večitih rivala iz Beograda, on je jasan u konstataciji da ne bi odbio ponudu ni sa jedne strane Topčidera

Objavljeno:

Fudbaler Intera iz Zaprešića Komnen Andrić žari i pali hrvatskom ligom, gde je ove sezone već dao deset golova.

On je za godinu i po dana izrastao u jednog od najboljih igrača svog tima, što potvrđuje i činjenica da je postao i kapiten. Otišao je van Srbije 2016. iz OFK Beograda, ali u portugalskom Belenensešu i litvanskom Žalgirisu nije mnogo igrao, pa je odlučio da sreću opet potraži na Balkanu.

- Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa sa našom državom. Razgovarao sam sa trenerom Samirom Toplakom i odlučio da prihvatim ponudu. Nisam imao nijedan problem ovde. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapiten. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu - kaže Andrić u razgovoru za Informer.

Što se tiče igranja za reprezentaciju, on nema dilemu.

- Za svakog sportistu je kruna karijere da nastupa za svoju zemlju. Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu selekciju - oduševio je Andrić Srbe.

Kada je u pitanju nastup za nekog od Večitih rivala iz Beograda, Andrić je jasan u konstataciji da ne bi odbio ponudu ni sa jedne strane Topčidera, te da nije jedan od onih igrača koji mrzi jedan od ta dva kluba, već za oba navija kada igraju u Evropi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.