TUHEL NA MARAKANI: Nejmar će igrati od prvog minuta! Ne zanima me što Liverpul i Napoli nisu pobedili ovde!
Tomas Tuhel na konferenciji za novinare na Marakani, Foto: Espreso

Interesuje ga samo trijumf

TUHEL NA MARAKANI: Nejmar će igrati od prvog minuta! Ne zanima me što Liverpul i Napoli nisu pobedili ovde!

Nemac ističe da još nije odlučio ko će braniti u utorak uveče

Objavljeno:

Tomas Tuhel održao je konferenciju za medije u Beogradu uoči duela Crvene zvezde i PSŽ-a u poslednjem kolu Lige šampiona.

Strateg "svetaca" nije želeo mnogo da krije oko sastava, pa je tako već sada najavio da će se najskuplji igrač sveta Nejmar naći u startnoj postavi iako je u proteklih nedelju dana bio na oporavku od povrede.

- Nejmar trenira sa ekipom, dok je juče radio sam. Očekujem da bude na terenu sutra. Erik Maksim Čupo-Moting je danas imao problema, ali verujem da će i on biti spreman - rekao je Tuhel.

Kada je u pitanju izbor čuvara mreže, Nemac i dalje ima dilemu da li da na gol stavio legendarnog Đanluiđija Bufona ili mladu nadu Alfonsa Areolu.

- Napašćemo od starta, jer je posed lopte naša strategija. Moramo da budemo agresivni. Bitno je da 'vršimo' kontranapad kao u prvom meču. Znamo da je sada drugačije, jer se igra na 'Marakani', ali nadam se da ćemo uspeti u tome - rekao je nemački stručnjak.

Napoli je u Beogradu remizirao, a Liverpul izgubio što dovoljno govori koliko je Zvezda drugačiji tim kod kuće, ali Tuhel je istakao da ga ne zanima šta su uradili drugi timovi, kao što ga ni ne zanima koji će rezultat biti na meču na "Enfildu".

1 / 7 Foto: Starsport©

- Pred nama je veliki izazov, svesvi smo toga. Nije na nama da razmišljamo o tome što Liverpul i Napoli nisu pobedili ovde. Na nama je da sutra sami odlučimo o plasmanu u narednu fazu takmičenja - jasan je bio Tuhel.

On je dodao i da voli da odradi trening na stadionu na kome će igrati.

- Svakako volim da treniram na stadionima gde ćemo igrati. Iz nekih logističkih razloga smo izabrali da treniramo ovde, protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija. Volim da igramo i treniramo na stadionu gde ćemo se takmičiti jer hoćemo da osetimo teren gde treba da igramo meč.

BONUS VIDEO:

(N. H. / B. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.