KOSANOVIĆ O SLANJU NOVINARKE DA KUVA RUČAK: Izvinjavam se, iako smo već duže vreme u ličnom sukobu!
Milorad Kosanović, Foto: Beta/Branislav Božić

NIJE BIO KOREKTAN NA KONFERNCIJI

KOSANOVIĆ O SLANJU NOVINARKE DA KUVA RUČAK: Izvinjavam se, iako smo već duže vreme u ličnom sukobu!

Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen - istakao je 67-godišnji stručnjak

Objavljeno:

Trener Napretka Milorad Kosanović je prošle srede na konferenciji za štampu posle remija sa Proleterom iz Novog Sada uvredom odgovorio na pitanje koleginice iz "Žurnala" upućeno napadaču Čarapana - Enveru Alivodiću.

Tim povodom Kosanović I Napredak su poslali dopis u kom se šef struke kluba iz Kruševca izvinio dopisnici "Sportskog žurnala" Sanji Milovanović.

- Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Napredak, održanoj u četvrtak 6. decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči, uvredio dopisnicu Žurnala, Sanju Milutinović.

Nije mu prvi put da pravi skandale
Nije mu prvi put da pravi skandalefoto: Printscreen/Arena Sport

Prema ženama se uvek odnosim s poštovanjem i pažnjom, pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku Fudbalskog kluba Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju. Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi. Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period. Izvinjavam se i svim navijačima FK Napredak, koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila - navedeno je u dopisu, potpisanom sa šef stručnog štaba FK Napredak, Milorad Kosanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.