MILOJEVIĆ PRED PSŽ CITIRAO ALANA FORDA: A, samo jednom rečenicom učinio je Delije najponosnijim navijačima na svetu
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

NOVA GOSPODSKA IZJAVA

MILOJEVIĆ PRED PSŽ CITIRAO ALANA FORDA: A, samo jednom rečenicom učinio je Delije najponosnijim navijačima na svetu

Trener crveno-belih zna kome da se zahvali za uspehe Zvezde u ovoj sezoni elitnog takmičenja

Objavljeno: 12:47h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se novinarima pred meč sezone sa PSŽ na Marakani, koji se igra od 21 čas u utorak.

Crveno-beli su u „grupi smrti“ već osvojili četiri boda bez priljenog gola na stdionu „Rajo Mitić“, iako su napram sebe imali Napoli i vicešampiona Evrope Liverpul.

- Ako smo mogli da biramo utakmicu za kraj grupne faze, mislim da bi svi poželeli PSŽ. Zadovoljstvo nam je što igramo protiv fenomenalnog tima koji je sastavljen za trofej Lige šampiona ili finale – istakao je Milojević.

Strateg crveno-belih je potom ishvalio navijače crveno-belih.

- Ponosan sam jer će navijači imati priliku da pobede u njihovoj utakmici. Za mene su oni prošli grupu! Žao mi je što navijači nisu bili u Liverpulu i Parizu. Ovde je fenomenalna atmosfera i svi treba da uživaju. Posebna utakmica za sve nas, kao i za sve navijače - rekao je trener Zvezde.

O ekipi PSŽ i meču u Parizu:

- Poštujemo ih, ali se ne plašimo. Ovakva utakmica se igra sa emocijama. Borićemo se do poslednjeg atoma snage. A šta će da bude, videćemo. Mi u svakom meču idemo na pobedu. Priprema utakmice će biti kao i svaka druga. U Parizu mi se nisu svidele neke stvari, ne samo rezultat. Neka na kraju bude kako bude. Svojim igračima nemam ništa posebno da kažem, ne postoji novac koji možete da date da biste ovako nešto doživeli, treba da uživamo i daćemo sve od sebe, do poslednjeg atoma snage, uz Božiju pomoć. Videćemo kako će to izgledati - jasan je Milojević

Svoje izlaganje završio je interesantnim citatom iz popularnog stripa Alan Ford:

- Ako želiš da pobediš, ne smeš da izgubiš - rekao je pomalo šaljivi Miloje.

Poslušajte i šta je El Fardu Ben imao da izjavi pred ovaj veoma važan meč.

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.