NEVEROVATAN KOMPLIMENT NA RAČUN MARKA GRUJIĆA: Nismo imali ovakvog veznjaka 22 godine!
Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Yeon

Trener rekao svoje!

NEVEROVATAN KOMPLIMENT NA RAČUN MARKA GRUJIĆA: Nismo imali ovakvog veznjaka 22 godine!

- Ima ogroman potencijal, robustan je, dobar je u vazduhu, dobija duele i ima veliku želju da pobedi - istakao je Dardai

Objavljeno: 12:02h

Marko Grujić je jedinim golom na meču rešio duel Herte i Ajntrahta, a trener berlinskog kluba Pal Dardai nije štedeo komplimente na račun srpskog reprezentativca.

Grujić je na pozajmici iz Liverpula i ovo mu je bio prvi gol u dresu Herte i prvi gol od kada je u martu bio strelac za Kardif protiv Barnslija.

U Herti sam već 22 godine i ne želim nikoga da uvredim, ali Grujić je daleko najbolji vezista koji je u tom periodu igrao za Hertu. Ja sam bio defanzivni vezista, postigao sam 17 golova u karijeri i mislim da to nije loš učinak. Ali Grujić ima daleko veći napadački potencijal, ima senzacionalan udarac i mnogo je bolji nego što sam bio ja, može da igra na bilo kojoj poziciji u veznom redu - rekao je Dardai.

Trener Herte je bio još konkretniji u pohvalama na račun srpskog igrača.

Ima ogroman potencijal, robustan je, dobar je u vazduhu, dobija duele i ima veliku želju da pobedi. A nije još ni u potpunosti spreman, mogu samo da zamislim kako će izgledati kada bude - dodao je Dardai.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.