ZVEZDINA ZASTAVA SE VIJORI U TOKIJU NA DAN OSVAJANJA SVETSKE TITULE! Glavni grad Japana je ponovo crveno-beo!
Slavlje posle pobede nad Kolo Kolom, Foto: Printscreen/Youtube

DIVNA SEĆANJA ZA DELIJE

ZVEZDINA ZASTAVA SE VIJORI U TOKIJU NA DAN OSVAJANJA SVETSKE TITULE! Glavni grad Japana je ponovo crveno-beo!

Lepe slike stižu iz "zemlje izlazećeg sunca"

Objavljeno: 15:29h

Na dan kada je Crvena zvezda postala jedini šampion sveta iz bivše Jugoslavije i šire, Delije su pokazale da nisu zaboravile taj slavni datum svoje prošlosti.

U Tokiju, kao i ispred Nacionalnog stadiona, osvanule su crveno-bele zastave, što se pojavilo i na zvaničnom Instagram nalogu kluba iz Ljutice Bogdana.

Ujedno, na taj način Zvezda je pozvala svoje navijače da se pridruže igračima na Marakani od 17 časova, kako bi ova prilika bila upriličena na najbolji mogući način, čak i pored kišnog vremena u Beogradu.

- Na današnji dan Zvezda je postala šampion planete. Delije su obeležile ovaj dan slikama ispred Nacionalnog stadiona u Tokiju na kome smo osvojili svetsku titulu, kao i u samom gradu. To je ujedno i poziv svim zvezdašima da dođu na meč protiv Napretka (19 časova) da zajedno proslavimo godišnjicu velikog uspeha - napisali su na zvaničnom nalogu crveno-belih.

Inače, tog 8. decembra 1991. godine aktuelni šampion Evrope slavio je nad čileanskim Kolo Kolom rezultatom 3:0, iako je celo drugo poluvreme imao igrača manje zbog isključenja Dejana Savićevića.

Delije, planirate li da se uputite ka Marakani?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.