SAMO GERD MILER JE BOLJI OD LUKE JOVIĆA U ISTORIJI BUNDESLIGE: Marko Grujić na sjajan način najavio srpski derbi!
Luka Jović i Marko Grujić, Foto: Zorana Jevtić

HIT IZJAVA MARKA GRUJIĆA

SAMO GERD MILER JE BOLJI OD LUKE JOVIĆA U ISTORIJI BUNDESLIGE: Marko Grujić na sjajan način najavio srpski derbi!

Ukoliko želite da se kladite na ovu utakmicu, MOZZART vam nudi sjajne kvote

Objavljeno:

Marko Grujić najavljuje da će ugostiti prijatelje iz reprezentacije Luku Jovića, Filipa Kostića i Mijata Gaćinovića, ali ne bi da ih časti bodovima u duelu njegove Herte protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

- Preti mi Luka da će da nas "udari" jako i ja mu verujem jer je rođeni golgeter, ali ovog puta će bodovi ostati u Berlinu - istakao je Grujić. za "Bild".

Luka Jović slavi gol
Luka Jović slavi gol foto: Reuter

Istakao je i da se oni dobro poznaju od ranije.

- Luka i ja se znamo iz mlađih kategorija, igrali smo u Zvezdi, reprezentaciji, ali nikad jedan protiv drugog sem kad smo igrali Soni plejstejšn.

Luka Jović, prvi strelac Bundeslige sa 10 golova koliko ima i Pablo Alkaser (Dortmund), ruši mnoge rekorde u Bundesligi. Tako je "Kiker" objavio da je samo Gerd Miler (1965/66) u istoriji Bundeslige postigao 10 golova u 13 mečeva, a da je bio mlađi od Jovića! Luka je već postigao 18 golova sa 20 godina i 355 dana, a tu brojku u Frankfurtu kao mlađi od njega dostigao je Valter Behtold (20 godina i 53 dana).

Mnogo Srba će biti na terenu u meču Herta - Ajntraht, gde nas očekuje sjajan fudbal. Kec je 2,70, baš kao i dvojka, a kvota na 3+ je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Herta - Ajntraht.

Ako Siti slavi i na Stamfordu, Čelsi će definitivno otpasti iz šampionske trke. A kvota na lidera je 1,95, dok kec plaća 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.