KOKEZA OTVORIO DUŠU: Nisam nikada spominjao Krstajićevu smenu, a na VAR tehnologiju čekaćemo još godinu dana
Slaviša Kokeza, Foto: Zorana Jevtić

TEME KOJE TIŠTE

KOKEZA OTVORIO DUŠU: Nisam nikada spominjao Krstajićevu smenu, a na VAR tehnologiju čekaćemo još godinu dana

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije bio je gost banjalučkog Borca

Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza bio je gost banjalučkog Borca, a to je ujedno bila i prilika da razgovara sa novinarima.

Iako je bilo reči i o domaćinima, predstavnike medija više je zanimala smena selektora Mladena Krstajića kao i uvođenje VAR sistema u Superligu Srbije.

- Mediji pišu svašta, bolje rečeno ono što misle da treba. To je u opisu njihovog posla. Ja ne znam da li sam ikada govorio na tu temu - rekao je Kokeza na pitanje vezano za smenu Krstajića.

Pošto je UEFA uvela VAR sistem u Ligu šampiona i Ligu Evrope, a poznato je koliko je kontroverzi izazvao izjednačujući gol Crvene zvezde u 158. večitom derbiju, nametnulo se pitanje i uvođenja video tehnologije i u Superligu Srbije.

- Razgovarali smo na temu VAR sa ljudima iz UEFA i FIFA. Sačekaćemo još najmanje godinu dana, jer je sama video tehnologija jako skupa i za klubove i za FSS, ali verujem da ćemo zajedno raditi na tome i ukoliko to zaživi u UEFA i FIFA takmičenjima, u tom pravcu će raditi i FSS - dodao je predsednik FSS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.