ZVEZDAŠI OKUPIRALI NOVI BEOGRAD: Prvotimci srpskog šampiona usrećili gomilu navijača!
Dejan Joveljić potpisuje autograme navijačima, Foto: FK Crvena zvezda

druženje

ZVEZDAŠI OKUPIRALI NOVI BEOGRAD: Prvotimci srpskog šampiona usrećili gomilu navijača!

Posetioci novobeogradskog šoping mola imali su priliku i da se fotografišu sa trofejem svetskog prvaka osvojenog 1991. godine

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su lepu tradiciju i niz druženja sa zvezdašima još jednom posetom tržnog centra „Delta siti“.

Milan Borjan, Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Milan Pavkov proveli su popodne strpljivo fotografišući se sa navijačima i deleći autograme. Kvartet srpskog šampiona iskoristio je priliku da prisutne pozove na utakmicu sa Napretkom koja se igra u subotu od 19 časova i ima humanitarni karakter s obzirom na to da će sav prihod od ulaznica koje koštaju 100 dinara biti prosleđen srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Milan Borjan sa navijačima od 7 do 77 godina
Milan Borjan sa navijačima od 7 do 77 godina foto: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov, drugi put u nekoliko nedelja, imao je priliku da kroz druženje sa navijačima oseti neverovatnu podršku zvezdaša.

- Izuzetno nam prijaju druženja sa zvezdašima, posebno kao podrška pred u takmicu. Mnogo smo pričali o okršaju sa Pari Sen Žermenom, ali i o sutrašnjem duelu. Bila je ovo lepa prilika da pozovemo navijače da u što većem broju dođu na utakimicu protiv Kruševljana. Igramo efikasno i dopadljivo pa sam siguran da ćemo sutra od 19 časova svi uživati na Marakani - naglasio je visoki centarfor.

Milan Pavkov je bio najtraženiji fudbaler ovog popodneva
Milan Pavkov je bio najtraženiji fudbaler ovog popodneva foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini igrači nisu zaboravili ni humanitarni karakter utakmice koja nas očekuje sutra, a značaj podrške sa tribina istakao je Dušan Jovančić.

- Srećni smo što smo u pšrilici da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zvezdaši na brojne načine iskazuju humanost, a znam da će to učiniti i sutra na tribinama. Odužićemo se lepom fudbalskom predstavom jer svaka vrsta podrške koju smo danas dobili na ovom lepom druženju nam neizmerno znači - istakao je Zvezdin arhitekta.

Dušan Jovančić je ulepšao dan navijačima srpskog šampiona
Dušan Jovančić je ulepšao dan navijačima srpskog šampiona foto: FK Crvena zvezda

Posetioci novobeogradskog šoping mola imali su priliku i da se fotografišu sa trofejem svetskog prvaka osvojenog 1991. godine, što je bila svojevrsna uvertira u sutrašnju godišnjicu od Zvezdinog osvajanja planetarne krune protiv Kolo Koloa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.