TEVEZ ZABRINUT PRED KONAČNI OBRAČUN: River u Madridu ima veće šanse, ovo nije dobro za južnoamerički fudbal!
Karlos Tevez, legendarni argentinski napadač, Foto: AP

nije ravnopravno

TEVEZ ZABRINUT PRED KONAČNI OBRAČUN: River u Madridu ima veće šanse, ovo nije dobro za južnoamerički fudbal!

Revanš za trofej šampiona Južne Amerike između River Plate i Boke Juniors igra se na stadionu Santijago Bernabeu u nedelju od 20.30

Objavljeno:

Napadač Boke Juniors Karlos Tevez smatra da je revanš meč finala Kopa Libertadores trebalo da se igra na Monumentalu i da je sada River Plejt skinuo veliki deo pritiska. Bivši golgeter Junajteda, Sitija i Juventusa kaže da su trenutno šanse 50:50, nakon odluke Južnoameričke konferederacije da se igra u Madridu zbog incidenata i napada na autobus Boke pre odloženog revanša 24. novembra. - Biće čudno finale u Madridu. Ipak, kao igrač, mora da ostane fokusiran na meč. Srećan sam što se igra u Španiji, a ne nekoj drugoj zemlji Evrope, ali istovremeno i tužan što nije u Argentini. Fudbaleri to nisu zaslužili - rekao je Tevez, a prenosi argentinski Ole.

Karlos Tevez smatra da River ima veće šanse u Madridu za trijumf
Karlos Tevez smatra da River ima veće šanse u Madridu za trijumf foto: Reuters

Prva utakmica na Bombonjeri završena je remijem 2:2, pa je veći teret pao na River, smatra Tevez. - River je imao mnogo veći pritisak da igra na svom terenu, a sada je 50:50. Na domaćem stadionu finale Kopa Libertadores neke stvari idu protiv vas.

Ovaj 34-godišnji fudbaler i pored svih nemilih dešavanja misli da je trebalo da se Monumentalu. - Iskreno, mislim da je najpravednije da se igra na Riverovom stadionu kao što je planirano. Svaka druga odluka nije dobra za Argentince i južnoamerički fudbal - zaključio je Karlos Tevez.

Revanš za trofej šampiona Južne Amerike između River Plate i Boke Juniors igra se na stadionu Santijago Bernabeu u nedelju od 20.30.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.