KOSANOVIĆ VEĆ PROGLASIO ZVEZDU ZA ŠAMPIONA: Rekao sam da će postati prvaci u 12. kolu i to su i postali!
Milorad Kosanović kaže da se već sada zna šampion, Foto: Beta/Branislav Božić

Kaže da je dobro predvideo

KOSANOVIĆ VEĆ PROGLASIO ZVEZDU ZA ŠAMPIONA: Rekao sam da će postati prvaci u 12. kolu i to su i postali!

Mnogi bi osporili ovu njegovu izjavu

Objavljeno:

Napredak iz Kruševca stiže u najboljem mogućem trenutku u goste Crvenoj zvezdu. "Čarapani" su u seriji od 10 mečeva u prvenstvu bez poraza, a u tom periodu nisu izgubili ni na dve utakmice u Kupu.

Kada se na sve to doda da su upravo oni poslednji tim koji je u domaćim okvirima savladao crveno-bele, onda je jasno da na "Rajka Mitića" ne stižu sa "belom zastavicom", već sa željom da se što bolje pokažu.

Sa druge strane ih čeka neporaženi branilac titule koji dominantno stiže do pobeda u Superligi, čega je svestan i strateg Kruševljana Milorad Kosanović.

Milorad Kosanović ipak se nada da će njegovi igrači nešto pokazati protiv šampiona
Milorad Kosanović ipak se nada da će njegovi igrači nešto pokazati protiv šampiona foto: Starsport©

- Crvena zvezda je neprikosnovena u ovom prvenstvu, ostaće tako i do kraja. Rekao sam da će u 12. kolu biti prvak države, što je ona i postala, tako da idemo da odigramo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je odličan, bez obzira na vremenske prilike. Bićemo maksimalno orjentisani ka igri i želji da napravimo što je moguće bolji reultat. To nikad ne može biti u drugom planu, jer možemo i hoćemo, ali moramo biti i realni - rekao je Kosanović i podsetio na svoje prognoze uoči prvog ovosezonskog meča dva kluba "Pod Bagdalom".

Inače, Kosanović se našao na udaru javnosti zbog skandaloznih i seksističkih opaski na račun jedne novinarke kojoj je poručio da joj je bolje da ide da kuva ručak, nego da se petlja u fudbal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.