KAKAV PREOKRET: Klop bi sad da vrati Grujića u Liverpul, ali se Marku ne ide iz Berlina!
Marko Grujić ima ugovor sa Liverpulom do 2023. godine, Foto: Reuters

Nemac je shvatio da ima kvalitet

KAKAV PREOKRET: Klop bi sad da vrati Grujića u Liverpul, ali se Marku ne ide iz Berlina!

Srpski fudbaler je naveo mogućnost da ostane duže nego što se očekivalo u Herti

Objavljeno:

Marko Grujić se vratio na teren posle nezgodne povrede koja je iziskivala dužu pauzu i opet se ustalio u timu Herte gde se nalazi na pozajmici iz Liverpula.

Srpski reprezentativac igra vrlo dobro tokom sezone i "Liverpul eho" tvrdi da je Jirgen Klop vrlo zadovoljan kako napreduje i razvija se i planira da ga po isteku pozajmice vrati u tim i na njega ozbiljnije računa sledeće sezone.

Nemac ga vidi kao važniji deo tima naredne godine, jer je stekao iskustvo igranja na istom nivou, ali izgleda da se Grujiću sada ne vraća tako brzo na "Enfild".

Jirgen Klop bi sada da vrati Grujića
Jirgen Klop bi sada da vrati Grujića foto: AP

Iako želi da konačno dobije priliku u Liverpulu sa kojim je produžio ugovor do 2023. godine, Srbin je priznao Nemcima da bi ostao u Berlinu i sledeće sezone.

- Gledajući na duže staze, voleo bih da uspem u Liverpulu. Ali, ako se sa Hertom plasiram u Ligu Evrope, vidim lepu šansu da ostanem u Berlinu još godinu dana - rekao je Grujić nemačkim medijima.

Herta je trenutno sedma u Bundesligi, sa bodom manje od neophodnog salda da bi se našla na poziciji koja vodi u Ligu Evrope.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.