MOGUĆE JE! Junak duple krune se vraća u Partizan?
Everton Luiz u zagrljaju Uroša Đurđevića posle rasističkog ispada na Banjici, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

BOMBA OD VESTI

MOGUĆE JE! Junak duple krune se vraća u Partizan?

Luda informacija se pojavila u srpskim medijima ovog jutra

Objavljeno:

Sećate li se Partizana od pre dve sezone, kada je uzeta dupla kruna?

Jedan od motora te ekipe bio je Everton Luiz, koji trenutno nastupa za Spal, ali kako je igrač koji ne voli da previše vremena provodi na klupi, uskoro bi mogao da promeni sredinu.

A, gde drugo će prvo da gleda, ako ne ka Partizanu? Vicešampion Srbije ima nameru da u zimskom prelaznom roku ponovo angažuje brazilskog defanzivnog vezistu, koji je pod ugovorom sa pomenutim Italijanima do 2020. godine.

Everton na Večitom derbiju
Everton na Večitom derbiju foto: Dado Đilas

Stoga, u opticaju su dve opcije - kupovina po nižoj ceni od tržišne (od 2.000.000 evra) ili pozajmica sa mogućnošću otkupa.

- Partizan želi Evertona, ali dosta toga zavisi od planova čelnika Spala i želje samog igrača. Ako Italijani žele da ga se otarase, crno-beli će gledati da ga otkupe po što povoljnijoj ceni. Partizan igra na to što Brazilac ove sezone sve manje igra u italijanskom klubu, a nije tip igrača kojem ne smeta da sedi na klupi. S druge strane, finansije bi mogle da predstavljaju značajnu prepreku, pošto igrač u Spalu zarađuje mnogo više nego što Partizan može da mu plati. U opticaju je i pozajmica s pravom otkupa, ukoliko drugog dogovora ne bude bilo - objašnjava neimenovani izvor Informera blizak događanjima u Humskoj.

Naravno, ništa od ovoga neće biti moguće ako iz crno-belog tabora neko ne ode, a prvi na redu za izlazna vrata je talentovani štoper Svetozar Marković koga u klubu procenjuju na 4.5 miliona evra.

Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo kako bi ta dva transfera mogla da se završe, a setimo se samo da se prilikom Evertonovog odlaska pominjala čak i njegova žena, koja je navodno bila jedan od ključnih faktora odlaska iz Beograda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.