SAVIĆEVIĆ NA MUKAMA ZBOG MEČA CRNE GORE I KOSOVA: Imamo tri strane - crnogorsku, srpsku i albansku!
Dejan Savićević, Foto: Dado Đilas

PROBLEMI

SAVIĆEVIĆ NA MUKAMA ZBOG MEČA CRNE GORE I KOSOVA: Imamo tri strane - crnogorsku, srpsku i albansku!

U grupi su još Engleska, Češka i Bugarska

Objavljeno: 16:34h

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević ukazao je da će organizacija meča sa tkz. Kosovom biti teža od onog sa Srbijom.

U grupi, osim Kosova i Crne Gore su još i Engleska, Češka i Bugarska, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju u martu 2019. godine, a duel između Crnogoraca i Kosovara zakazan je za 7. jun u Podgorici.

- Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. S te administrativne strane je grupa dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje neki veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku - rekao je Savićević za Telegraf.

Predsednik tkz. Kosova je izjavio da je njegova selekcija jedan od dve najbolje u grupi.

- To je njegovo mišljenje. Lično mislim da je malo preterana izjava, ali oni su sada u toj euforiji posle pobeda u okviru Lige nacija. Šta ja znam, to su sve neke predigre. Verovatno je hteo i da motiviše igrače, ali pitanje je šta će sve biti na terenu. Teren će pokazati sve - dodao je prvi čovek crnogorskog fudbala.

Popularni Genije prokomentarisao je i rivale Srbije u kvalifikacijama.

- Srbija je iz tog prvog šešira dobila Portugaliju koja je čvrsta ekipa, ali je Srbija već pokazala da može da igra sa njima. Borba za to mesto koje vodi na EP će biti sa Ukrajinom, dok preostale dve selekcije nemaju šta da traže. Mislim da Srbija ima veliku šansu da se plasira na EP - dodao je predsednik FS Crne Gore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.