SAD MOGU DA SE GRIZU ZA UŠI DOK I DALJE TONU: Imali su Ronalda i Obamejanga na tacni, ali je trener hteo Hrvata!
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuter/Alberto Lingria

AUUU, KAKVA GREŠKA

SAD MOGU DA SE GRIZU ZA UŠI DOK I DALJE TONU: Imali su Ronalda i Obamejanga na tacni, ali je trener hteo Hrvata!

Epilog priče je da Milan zaostaje 15 bodova za vodećim Juventusom

Objavljeno:

Pre nego što su potpisali za Juventus i Arsenal, Kristijano Ronaldo i Pjer-Emerik Obamejang bili su na korak da potpišu ugovore sa velikim Milanom.

U vreme dok je vlasnik slavnog tima bio Jonghong Li iz Kine, funkciju sportskog direktora obavljao je Masimiliano Mirabelji koji je pregovarao sa fudbalerima.

- Postojala je mogućnost da Kristijano Ronaldo dođe. Da su sadašnji vlasnici tada bili na čelu kluba, Ronaldo bi igrao za Milan. Siguran sam u to. Nije mu smetalo što ne bi igrao Ligu šampiona, tada nam je rekao da želi da osvoji Ligu Evrope, jer to nikada nije uradio. Sve je bilo dogovoreno i plata i obeštećenje. Nisam se plašio da će nešto krenuti po zlu, jer nam je Silvio Berluskoni opisao Lija kao čoveka koji iza sebe ima ozbiljne advokate i banke - rekao je Mirabelji.

Na pragu Milana bio je i Obamejang, ali tadašnji trener Vinćenco Montela je imao druge ideje.

- Obamejang je takođe želeo da dođe nakon razgovora sa mnom. Nažalost, prvi izbor trenera bio je Kalinić i morao sam da ispunjavam njegove želje - dodao je on.

Epilog priče je da Milan zaostaje 15 bodova za vodećim Juventusom za koji igra Portugalac, a Obamejang je noćna mora golmana u Premijer ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.