Grujić otkrio jedan od razloga zašto je ostao u Zvezdi još šest meseci!

Video se i sa Andrijom

Grujić otkrio jedan od razloga zašto je ostao u Zvezdi još šest meseci!

Fudbaler crveno-belih je izjavio da se saoseća sa reprezentativnim drugom Andrijom Živkovićem i da ne bi voleo da on stagnira narednih nekoliko meseci
Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić rekao je da bi voleo da igrač Partizana i njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Andrija Živković postigne kompromis sa crno-belima i zaigra za prvi tim u prolećnom delu šampionata. - Videli smo se Andrija i ja juče, bili smo u društvu, nismo bili sami... Rekao mi je da trenira sa Teleoptikom, a ja sam video u novinama da je licenciran, tako da možda dođe do nekog kompromisa. Nadam se da će i doći do kompromisa, ali tek posle drugog kola - rekao je Grujić uz smeh i dodao: - Iskreno, voleo bih da igra, zbog njega, da ne izgubi tri - četiri meseca samo u treniranju...

Saša Pavlić Koky
Grujić je ocenio da je Partizan jači nego u prolećnom delu šampionata i dodao da mu je izuzetno drago što će Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović dobiti priliku u prvom timu crno-belih. Prvotimac crveno-belih se osvrnuo i na nastavak šampionata u Superligi Srbije. - Mislim da smo se dobro pripremili. Svi jedva čekamo utakmicu. Ja sam se toliko uželeo takmičarskih nadmetanja da sam počeo da odbrojavam dane do subote... Dočekujemo Mladost na svom terenu i to je prilika da napravimo lepu uvertiru za derbi. Pokušaćemo da uveselimo navijače lepom igrom i sa mnogo golova, pa da sa mnogo optimizma uđemo u utakmicu protiv Partizana - rekao je Grujić.
Saša Pavlić Koky
Crvena zvezda će u subotu na svom stadionu dočekati Mladost u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata, a narednog vikenda ih očekuje "večiti derbi" protiv Partizana na gostovanju. - Derbi je najveća utakmica i to je jedan od razloga što sam ostao, jer želim da igram da odigram na njihovom stadionu. Moramo prvo maksimalno uzbiljno da uđemo u meč protiv Mladosti, ali iskreno, svi igrači potajno već razmišljaju o derbiju - kazao je Grujić.
Crveno-beli su se tokom zimske pauze pojačali dovođenjem defanzivca Edsona, defanzivnog veznog fudbalera Damijena Le Taleka i ofanzivnog veznog Davida Babunskog. - Uverio sam u njihove kvalitete na treninzima i pripremnim utakmicama. Od kada je Le Talek došao dobio sam nešto ofanzivniju ulogu i iskreno prija mi što sam često u zoni šuta, što ulazim u šanse. Nadam se da ću postići gol u subotu (protiv Mladosti), a onda i u derbiju. Očekujem više golova ovog proleća, a nadam se da će ekipa zadržati dobru igru - zaključio je Grujić. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.